LoL en güçlü ADC buildi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam bence bir uygulama kullanmalısın bu tür şeylerde bilgin yok ise. Önerebileceğim Rün ve Eşya Setlerini oyun içine aktarıp CS (minyon) hakkında bilgi veren Blitz. Gayet iyi bir uygulama. Onun dışında Senpai.GG'yi önerebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
maçtan maça değişir ama kraken çok güçlü item hocam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hesapların adlarını gizleyerek karşı takımla, senin takımını gösteren bir resmini atabilir misin?
Hayır ama karşı takımın ne olduğunu söyleyeyim hemen ben Jinx oynuyordum ölümsüz kalkan yay aldım bir de tahsildarla mahvolmuş aldım ayakkabı saldırı hızı verenden karşıda Alistar SUP vardı troll morde ADC oynuyordu jgları eveleyn di midleri Diana.
Top lanelerinde ise Garen vardı onlarda kasmamıştı bizim takım eziyordu kazandıkta ama ben hasar tablosuna baktığımda pek hasar verememiştim 3. idim ve 16 k vurmuşum dk 25 oyun bitti morde benden daha çok vurmuş morde günateşi almıştı Alistar düz Alistar Build'i yapmıştı Diana nashor ve mahvolmuş almış Garen'de hız kesen almış sadece.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğer yanında seni koruyan destek yoksa tek atamaman normal bence. Garen, Allistar, Mordekaiser ileri oyunda güçlenen bir tank şampiyonlar. Suikastçı olarak Diana'da yetiyor, aslında yanında Lulu gibi destek şampiyonlarının olması daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
En güçlü çar dersen draven ve sadece 2 itemle teklediğini gördüm draktar ebedi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
build her oyunda karşıdaki rakiplere veya takımdaki ihtiyaçlara göre değişebilir veya oynadığın karaktere bazı karakterlerin buildleri çok değişebilir olmasa da genel olarak rakiplere göre bakarak almalısın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eşleşmeye göre değişir. item metasına göre değişir supportuna göre değişir. kimyasal çürütücü almaz mesela supportun seni gw kasacağın için build komple değişebilir yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Buna net bir şey demek mümkün değil dostum oynadığın takıma göre karşı takıma göre oldukça değişir çıktığın itemler . Ama sana göre en doğrusunu yayıncıları veya bilindik oyunculara bakarak hangi dizilişe ne almış bakarak öğrenebilirsin. Biraz tecrübe ve oynayış gerektiren bir durum.

Üye
3 HİZMET YILI
Öyle bir build yoktur kanka, durumsal olarak hepsi değişir. Yoksa her oyun herkes aynı şeyi çıkardı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kritik buildi çıkmanı tavsiye ederim tabi ama zevk meselesi ap kaisa yapıp w ilede tek atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
saldırı hızı + ad itemleri

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Karşında oynayan kişilere göre çıktığın itemler değişiklik gösterir sabit bir build yok. örneğin karşıda sayıca çok veya fazla kasmış bir tank varsa dominik çıkabilirsin ama yoksa dominik yerine çok daha işlevsel olacak itemler vardır

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
biraz cani olacak ama try kanasusamış her türlü bitirir yani maç başı 2/0 gidersen fena kasılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
En güçlü ADC buildi nedir? Direkt tek atıyor Kai'Sa vb ancak ben oynadığımda 9 0 giderken tek atmıyor, neden? Rünlerim doğru, itemlerim doğru mu bilmiyorum. Yazarsanız sevinirim.
Maç maç değişir ama sana samirayı öneririm hem baya bi hasar atıyor hemde tek başına taşıyabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hangi karakteri oynadığna göre değişir kogmas ashe gibi çarlar oynuyorsan kraken guinso mahvolmuş hayalet bunlar en güçlü buildi tabi ezber build yapmamak lazım karşıya göre almalısın

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
En güçlü ADC buildi nedir? Direkt tek atıyor Kai'Sa vb ancak ben oynadığımda 9 0 giderken tek atmıyor, neden? Rünlerim doğru, itemlerim doğru mu bilmiyorum. Yazarsanız sevinirim.
kraken oynaması orta düzeyde biraz alışırsan baya kolay teklersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bnce kraken + mahvolmuş guinso(duruma göre) çok fena oluo

Üye
3 HİZMET YILI
en iyi build karşı takıma göre çıkılan builddir ve oyun tarzına göre değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...