gold a kadar duo olmadan kasabilir ama ileriki liglerde duo şartlig kasmak istiyosan duo bul knk
tabi ki öyle ama eu daha iyi her zamanama tr deki zevki vermiyor eu ya
kankam sunucuların hepsi hemen hemen aynı bu konuda en iyi çözümlerden biri 0 elo botla kasılmış hesap satın alıcaksın onda oynıyacaksınlol trde mid irelia oynuyorum sc ile fakat takıma sürekli çöp oyuncular geliyor ben ne kadar laneyi kazansam da topdaki bottaki adam 10/0 olduğunda pek bir manası kalmıyor cidden sinirlerim bozulmaya başladı ranked maçlar girmiyorum daha da kanser olmamak için sizce sıralı için eu west mi daha iyi tr mi oyuncu bakımından ?
veya kendine bi duo bulursan da işin bayağı kolaylaşıcaktırkankam sunucuların hepsi hemen hemen aynı bu konuda en iyi çözümlerden biri 0 elo botla kasılmış hesap satın alıcaksın onda oynıyacaksın
hocam her sunucunun düşük eloları aşağı yukarı aynı en basit yöntem duo bulak olacaktırhertürlü eu tabikide tr karşılaştırılmıycak kadar kötü oyuncularla dolu
en kolay çözüm bi duo bulmak olur bencebence hiç bi farkı yok yüksek elodada aynı düşük elodada aynı karşıdakiler daha iyiyse onlar kazanıyor sen daha iyiysen sen kazanıyorsun lol sadece laneyi kazanmakla bitmiyor attığın roamlar harita takibi objektif fightlarına katılım bunların hepsi önemli
Daha haklı bir cevap olamaz, senle aynı yakarıştan euw geçtim oyuncu kalitesi ciddiyim trde daha iyi. Westte plat3+ olmadan oyundan keyif alamıyorsun.Yüksek eloya çıkmadan her sunucu aynıdır