Arkadaşlar merhaba, ben oyunu neredeyse sezon 2-3'ten beri oynuyorum. Halen kendi hesabımdayım. EUW sunucusuna Master olarak geçtim ve geçer geçmez Loserq'ya düştüm ve 20 losestreak kadar bir streak yaptım maalesef. Hesabım şu an -30 LP kaybedip +16LP kazanıyor. Arkadaşıma hesabımı vereceğim ve yan hesaptan script açacağım, en azından düşüncem o şekilde. Arkadaşım şöyle bir soru yöneltti. "sc olduğun anlaşılırsa bu hesap da ban yer mi? Kontrol edilirse sc ile yan hesap boostladığımızı anlarlar" diye bir soru sordu.
Ben de sizlere sormak istiyorum, fresh boş bir hesap satın alsam ve bu hesapta script açarak benim arkadaşıma vereceğim main hesabı kendim açtığım freshteki script ile boostlasam main hesabım ban yer mi? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: TR'de bu şekilde birçok hesap ve oyuncu boostladım ve bir sorun yaşamadım ama EUW'de daha çok ban attıklarını söylüyorlar, en azından böyle bir rivayete çok denk geldim.
Ben de sizlere sormak istiyorum, fresh boş bir hesap satın alsam ve bu hesapta script açarak benim arkadaşıma vereceğim main hesabı kendim açtığım freshteki script ile boostlasam main hesabım ban yer mi? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: TR'de bu şekilde birçok hesap ve oyuncu boostladım ve bir sorun yaşamadım ama EUW'de daha çok ban attıklarını söylüyorlar, en azından böyle bir rivayete çok denk geldim.
Moderatörün son düzenlenenleri: