LoL handmade ile bot hesap nasıl ayırt edilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dün oyun üzerinden para kazanma ile ilgili bir konu açmıştım, biraz araştırdıktan sonra EB24 gibi siteler üzerinden LoL'de hesap satışının mantıklı olduğunu fark ettim, aklıma takılan soruyu sizlere aktarmak istiyorum: Handmade hesap kasıp sattığımı varsayarsak botted ile nasıl ayırt edecek insanlar?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Süregelen en popüler Türk satış sitelerinden bir tanesinde (gamermarkt) hesabı koyduğunda otomatik olarak bot mu değil mi gösteriyor. Ben öyle yapıyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
30 yapıp bırakırsan zaten anlaşılır bot oyunu oluyor genelde son maçların bottedlerin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Maç geçmişlerini googledaki bu işi yapan sitelerden kontrol edebilirsin. Skorundan falan az çok belli olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
maç geçmişinden anlayabilirsin ek olarak da dereceli girmeden önce biraz normal oyun atmanı ve nickini değiştirmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Botted hesaplar genelde giriş seviyesindeki botlara karşı oluyor maç geçmişine bakarsan 1 yıl içersindeki bütün karşılaşmaları gösteriyor. Botlarlaysa bütün oyunlar ve yüksek kill alınmamışsa botla kasılmıştır.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
maç geçmişine bakmak lazım en hızlı hesap kasma yöntemi aram ile olur fakat bot hesaplarda genelde bot ile kasım yapıldığı için yapay zeka ile oynarlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Genelde botlar tam 30 leveli kasıp bırakıyor sende ayırt etmen için 1 level bile olsa yükseltip öyle satmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam Maç geçmişine kda sına ve ismine bakın bunlar ile ayırt ediliyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Maç geçmişinden kdalardan oyun modlarından anlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...