LoL EUW ve TR sunucusunda scriptle hesap kasıp satılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, ücretli script kullanarak EUW veya TR'de fresh hesap kasıp satmayı düşünüyorum. Ping değerlerim çok iyi her iki sunucuda da. Sizce bu işten yüksek kazanç sağlayabilir miyim? Bir de ban yer miyim legit oynasak? Mesela dodge kapatsam, legit bir şekilde destek Xerath oynasam falan. Yardımcı olursanız sevinirim.

Boost işini düşündüm fakat mağdur etmek istemiyorum. Ne olur ne olmaz banlanırsa yazık olur.

Teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kastığın hesapları satabilirsin iyi kazancın olur. Satacağın sitede de mağazana ilk başta kötü yorum yapmazlar. Ban yedikten sonra yorumu değiştiremezler herhalde. :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kastığın hesapları satabilirsin iyi kazancın olur. Satacağın sitede de mağazana ilk başta kötü yorum yapmazlar. Ban yedikten sonra yorumu değiştiremezler herhalde. :D

Hali hazırda satışlı mağazam var yüksek elo satıcısı diye daha önce valorantta smurf kasıp satıyordum :D lole geçip sc kullanıp kasmayı düşündüm tutar mı sence ne diyorsun ücretli kullanıcam sc
not olarak ekliyeylim zamanında westte elmas 2 olmuştum top lane maindim oyun bilgim var fakat kolaya kaçıyorum top lane sc mi yapayım yoksa adc mi? üstüne not olsun konunun

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hali hazırda satışlı mağazam var yüksek elo satıcısı diye daha önce valorantta smurf kasıp satıyordum :D lole geçip sc kullanıp kasmayı düşündüm tutar mı sence ne diyorsun ücretli kullanıcam sc
not olarak ekliyeylim zamanında westte elmas 2 olmuştum top lane maindim oyun bilgim var fakat kolaya kaçıyorum top lane sc mi yapayım yoksa adc mi? üstüne not olsun konunun

Düzgün bir sup pre bulursan adc önerimdir

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI

Kendi oyun tarzına da bağlı sonuçta her şeyi sc yapmıyor tabii. Scriptler adc oynamayı daha çok destekliyor bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Scnin özü adc diyorsunuz yani sup tanıdığım bi arkadaşım var oda westte elmas 3-4 civarı sup maindi kendisiyle de daha önce konuşmuştuk bu olayı işin özü adc ise adc triggerlarız
İşin getirisi çok olur mu onu bilmiyorum işte yaptığım işe değer mi banlanır mıyım paralı hile bile kullansam insan ikilemde kalıyor öneriniz var mı

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Scnin özü adc diyorsunuz yani sup tanıdığım bi arkadaşım var oda westte elmas 3-4 civarı sup maindi kendisiyle de daha önce konuşmuştuk bu olayı işin özü adc ise adc triggerlarız
İşin getirisi çok olur mu onu bilmiyorum işte yaptığım işe değer mi banlanır mıyım paralı hile bile kullansam insan ikilemde kalıyor öneriniz var mı

Bence bir kere dene burdaki bedava hileyi çünkü bot hesap olmadığın sürece cidden ban yemiyor kolay kolay. En az 50 maçım vardır sitedeki hile ile sana da tavsiye ederim. Böylece en fazla hesabı kaybedersin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Belli bir eloya kadar ban yiyeceğini sanmıyorum reportlar ticketlar dahil ( TR için ) euwda böyle değil sanırım + olarak kazanç sağlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bence bir kere dene burdaki bedava hileyi çünkü bot hesap olmadığın sürece cidden ban yemiyor kolay kolay. En az 50 maçım vardır sitedeki hile ile sana da tavsiye ederim. Böylece en fazla hesabı kaybedersin.
Reis bazı siteler kendi stoğuyla satıyor ya unranked hesap onlar da bot değil mi yani normal kullanıcılar değilde sitenin admini bot hesap açıp kullanmıştım daha önce ama ban yememiştim şans mı oluyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sattığın hesaplar ban yerse ayıp olur :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Reis bazı siteler kendi stoğuyla satıyor ya unranked hesap onlar da bot değil mi yani normal kullanıcılar değilde sitenin admini bot hesap açıp kullanmıştım daha önce ama ban yememiştim şans mı oluyor
Şanstır büyük ihtimal çünkü benim arkadaş bot hesap aldı 7 tane 7'si de ban yedi.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güzel west'te dia olman senin avantajına olur zaten script ile yüksek elolara kasıp satarsın rahatlıkla alıştıktan sonra zaten peynir ekmek gibi 4 güne bi dia hesap yaparsın yabancı sitelerde de satarsın ama şöyle bir olay var sakın botted hesap alma artık direkt banlanıyorlar önermiyorum yani emeklerin boşa gider sonra

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şanstır büyük ihtimal çünkü benim arkadaş bot hesap aldı 7 tane 7'si de ban yedi.

Botted hesaptan uzak durmak en iyisi o zaman

Güzel west'te dia olman senin avantajına olur zaten script ile yüksek elolara kasıp satarsın rahatlıkla alıştıktan sonra zaten peynir ekmek gibi 4 güne bi dia hesap yaparsın yabancı sitelerde de satarsın ama şöyle bir olay var sakın botted hesap alma artık direkt banlanıyorlar önermiyorum yani emeklerin boşa gider sonra

Önerebileceğin bi platform var mı botted satmayan

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bir şey diyemem öneri hakkında çünkü handmade diye insanları kandırıp botted satıyorlar en sağlıklı yolu kendin kasman yönünde olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bir şey diyemem öneri hakkında çünkü handmade diye insanları kandırıp botted satıyorlar en sağlıklı yolu kendin kasman yönünde olacaktır
Çok uzun sürmez mi reis öyle de 30 yapmak zaten çok zahmetli bu iş yaş o zaman

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Botted hesaptan uzak durmak en iyisi o zaman
Önerebileceğin bi platform var mı botted satmayan

Birilerine güvenmek çok zor. O dediğim arkadaş aldı banlandı hesabı, satan adam bottan banlandığını kanıtlayın falan dedi durmadan. Güvenilir mağaza bulmak lazım bilindik sitelerde.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Neden yaş olsun canım gayet makul bir şey hem handmade hesap diye fazladan kar eklersin üstüne

Yok reis ondan değil lig satıp kar illa ki edersin ben 30 level yapmak zahmetli diyorum yoksa değil mi değişti mi sistemi hiç kasmadım çünkü

Birilerine güvenmek çok zor. O dediğim arkadaş aldı banlandı hesabı, satan adam bottan banlandığını kanıtlayın falan dedi durmadan. Güvenilir mağaza bulmak lazım bilindik sitelerde.

Çok doğru araştıracağım olmadı handmade yapacak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...