Kastığın hesapları satabilirsin iyi kazancın olur. Satacağın sitede de mağazana ilk başta kötü yorum yapmazlar. Ban yedikten sonra yorumu değiştiremezler herhalde.
Hali hazırda satışlı mağazam var yüksek elo satıcısı diye daha önce valorantta smurf kasıp satıyordumlole geçip sc kullanıp kasmayı düşündüm tutar mı sence ne diyorsun ücretli kullanıcam sc
not olarak ekliyeylim zamanında westte elmas 2 olmuştum top lane maindim oyun bilgim var fakat kolaya kaçıyorum top lane sc mi yapayım yoksa adc mi? üstüne not olsun konunun
Hali hazırda satışlı mağazam var yüksek elo satıcısı diye daha önce valorantta smurf kasıp satıyordumlole geçip sc kullanıp kasmayı düşündüm tutar mı sence ne diyorsun ücretli kullanıcam sc
not olarak ekliyeylim zamanında westte elmas 2 olmuştum top lane maindim oyun bilgim var fakat kolaya kaçıyorum top lane sc mi yapayım yoksa adc mi? üstüne not olsun konunun
Scnin özü adc diyorsunuz yani sup tanıdığım bi arkadaşım var oda westte elmas 3-4 civarı sup maindi kendisiyle de daha önce konuşmuştuk bu olayı işin özü adc ise adc triggerlarız
İşin getirisi çok olur mu onu bilmiyorum işte yaptığım işe değer mi banlanır mıyım paralı hile bile kullansam insan ikilemde kalıyor öneriniz var mı
Reis bazı siteler kendi stoğuyla satıyor ya unranked hesap onlar da bot değil mi yani normal kullanıcılar değilde sitenin admini bot hesap açıp kullanmıştım daha önce ama ban yememiştim şans mı oluyorBence bir kere dene burdaki bedava hileyi çünkü bot hesap olmadığın sürece cidden ban yemiyor kolay kolay. En az 50 maçım vardır sitedeki hile ile sana da tavsiye ederim. Böylece en fazla hesabı kaybedersin.
Max peak'iniz nedir
sattığın hesaplar ban yerse ayıp olur
Şanstır büyük ihtimal çünkü benim arkadaş bot hesap aldı 7 tane 7'si de ban yedi.Reis bazı siteler kendi stoğuyla satıyor ya unranked hesap onlar da bot değil mi yani normal kullanıcılar değilde sitenin admini bot hesap açıp kullanmıştım daha önce ama ban yememiştim şans mı oluyor
Şanstır büyük ihtimal çünkü benim arkadaş bot hesap aldı 7 tane 7'si de ban yedi.
Güzel west'te dia olman senin avantajına olur zaten script ile yüksek elolara kasıp satarsın rahatlıkla alıştıktan sonra zaten peynir ekmek gibi 4 güne bi dia hesap yaparsın yabancı sitelerde de satarsın ama şöyle bir olay var sakın botted hesap alma artık direkt banlanıyorlar önermiyorum yani emeklerin boşa gider sonra
Çok uzun sürmez mi reis öyle de 30 yapmak zaten çok zahmetli bu iş yaş o zamanBir şey diyemem öneri hakkında çünkü handmade diye insanları kandırıp botted satıyorlar en sağlıklı yolu kendin kasman yönünde olacaktır
Botted hesaptan uzak durmak en iyisi o zaman
Önerebileceğin bi platform var mı botted satmayan
Neden yaş olsun canım gayet makul bir şey hem handmade hesap diye fazladan kar eklersin üstüneÇok uzun sürmez mi reis öyle de 30 yapmak zaten çok zahmetli bu iş yaş o zaman
Neden yaş olsun canım gayet makul bir şey hem handmade hesap diye fazladan kar eklersin üstüne
Birilerine güvenmek çok zor. O dediğim arkadaş aldı banlandı hesabı, satan adam bottan banlandığını kanıtlayın falan dedi durmadan. Güvenilir mağaza bulmak lazım bilindik sitelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?