format atmerhaba bilgisayarım özellikleri radeon rx 570 ekran kartım işlemcim ryzen 3 1200
fps sorunu almamalıyım en düşük ayarlarda oynadığıma rağmen 45 fps alıyorum bütün yolu denemedim bir sonuca varamadım yardımcı olursanız sevinirim
kanka yeni formatlı zaten bilgisayarımformat at)))))))))))))))
yok kanla 120 gb boş yerim var ss di de arkada hiç bişey açık değildepolama cok fazla dolmuş olabilir yada arkada açık olan programlar falan
arkda steam discord google açıksa kapat blitz de kullanmakanka yeni formatlı zaten bilgisayarım
kanka acık deil zatenarkda steam discord google açıksa kapat blitz de kullanma
depolamayı boşalt kanka birazmerhaba bilgisayarım özellikleri radeon rx 570 ekran kartım işlemcim ryzen 3 1200
fps sorunu almamalıyım en düşük ayarlarda oynadığıma rağmen 45 fps alıyorum bütün yolu denemedim bir sonuca varamadım yardımcı olursanız sevinirim
merhaba bilgisayarım özellikleri radeon rx 570 ekran kartım işlemcim ryzen 3 1200
o zaman bilgesayarının nesili duşuk olduğundan kaynaklanıyoda olabilir yada ramlerin yetersiz kalıyodur veya bilgesayarına virus bulaştıysa arkada mining tarzı biseyde yapıyor olabiliryok kanla 120 gb boş yerim var ss di de arkada hiç bişey açık değil
Arka plandaki uygulamaları kapat knkoyunu açınca maça girmeden ana sayfada direkt ayarlar var ordan ilk oyun sırasında istemciyi kapatı her zaman yap tasaruf modunu aç bide oyun yazıyo o ayarlarda ona tıkla eski dx9 modunu etkinleştir maça girincede kaliteyi orta düşük yap titreşimi kapat de fps de 80 120 fln yap
bendede var arada oluyomerhaba bilgisayarım özellikleri radeon rx 570 ekran kartım işlemcim ryzen 3 1200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?