Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düne kadar tertemiz oyun oynarken bugün maça girdim ve fpsim 20 civarında dolanıyor sildim baştan yüklüyorum bakalım çözülecek mi bilgisi olanlar bi çözüm sunsun
oyunu kapatip acinca duzeliyor aslinda bu sorun genellikle. ya da goruntu modunu tam ekran - cercevesiz arasinda degistirebilirsin. oyunla alakali bir sorun oldugundan guncelleme beklemek durumundasin.
oyunu kapatip acinca duzeliyor aslinda bu sorun genellikle. ya da goruntu modunu tam ekran - cercevesiz arasinda degistirebilirsin. oyunla alakali bir sorun oldugundan guncelleme beklemek durumundasin.
Bilgisayarı yeniden başlatmayı dene, önceden bende buna benzer sorun olmuştu bilgisayarı temizlemiştim düzelmişti başka bi sorun daha olmuştu harddisk hasar alınca vs. bu şekilde olabiliyor ayarlar kısmında 60 fps sabitleyebilirsin gölgeleri de kapat takılma olmuyor o şekilde