LoL fresh hesap kasarken kullandığınız taktikler nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
30 level olmuş derecelisi açılmış bir hesabı seri şekilde dia ya kasarken
İlk öncelikle mmr maçlarını atacaksın onun dışında da başka bir şey yok zaten ilk 10 maçını da dikkatli atman gerekiyor ki ona göre bir ortalama ligin olsu kaliteli lig ortalaması olsun yani dilersen yanına pre bulabilrsin ilk 10 maçta bu şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aram oynamak sana iyi xp kazandırabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Eu só jogo com personagens que conheço e tento não jogar sozinho

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
mmr stackle, pre bul ve oyunun 3 bölümünde de (early-mid-late game) taşıyabilme potansiyali olan karakterlerle oyna, akabinde twitch prime denemeliği kullan ve 30 gün exp boost seninle, enjoy.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyun modu varsa oyun modu spamla yoksa aram spamla normal oyun bulması da uzun sürüyor bitirmekte ayrıca exp takviyesi veriyor aramla daha iyi kullanırsın 30 levele yaklaştığında 7 tane sıralı maç at ve winlemeye çalış o 7 maç senin mmrını yükseltecek ve attığın ilk ranked maçında seni daha üst bir seviyeden başlatacak hepsini kazanmalısın ama

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
jg oynayıp all mute atmak rank kasarken lvl kasarken xp boost alıp paso yapay zeka veya normal game

ɴᴇ ᴍᴜᴛʟᴜ ᴛᴜʀᴋᴜᴍ ᴅɪʏᴇɴᴇ ☪ ✅⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ✅
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önce kendine anlaşabildiğin bilgili bir oyun arkadaşı bulmalısın. Ben tek başıma kasmaktansa bir arkadaşımla kasma olayını daha çok tercih ediyorum hem daha hızlı ranked atlıyorum. saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...