Lulu bence en iyi support diyebilirim ama naut leo rakan gibi cc olan sampionlarda gayet iyi tasima potansiyeli de istiorsan senna zyra brand lux gibi hasar da cikarabilen sampion tercih etmelisin
LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
Öncelik ile nasıl bir support oynamak istiyorsun lane de onu bulman lazım . Healing tarzında mı tank mı agresif mi safe mi bir çok şeyi var. Sana önerim Janna , Karma , Lulu tank ağırlıklı ve kitle kontrollü istersen Nati ve Leona
adcne güveniyorsan nautilus,leona gibi tank herolar ve lulu,nami,soraka gibi destek heroları öneririm . Ama adcne güvenmiyorsan pyke senna lux gibi herolar daha iyi gibi