LoL gümüş elo Solo Q'da support rolü için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
adc yi boşver ben kasam diyorsan al xerath,velkozu diğer türlü naut,leona,morgana lanede kuvvetli cc uygulayabilicek her sup olur bence

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pyke iyi bence luxda olabilir ama luxda çok kırılgan olursun kaçamassın pykeda w ile kaçabilirsin diye umuyorum ve güzelce oynarsın penta atarsın :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lulu bence en iyi support diyebilirim ama naut leo rakan gibi cc olan sampionlarda gayet iyi tasima potansiyeli de istiorsan senna zyra brand lux gibi hasar da cikarabilen sampion tercih etmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
Yummi ve Senna Luluda olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
eğer iyi oynuyorsan o şampiyonlara devam et istemiyorsan xerath,sett (tank),alistar,lux

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oynadıklarına devam et kanka en güçlüsü onlar yummide gereksiz güçlü onuda dene derim
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam düşü eloda enchanter çok oynama adc kötü olunca işin zor oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka tank bence daha faydalı ya yada daha bı boyle nami falan çok açılı çünkü tank heroda leona açık ara ful stan

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çoğu kişi yazmış olabilir ama tavsiye tavsiyedir. "Morgana" kesinlikle agresif oynayıp karşıyı darlayacaksın, kolay kasabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka düsük elolarda kazanmanın kuralı roam hele pren yoksa adcnden bağımsız oyunu roamlayıp midinle jungle ını yönlendirmen lazım thresh pyke naut bard gibi midinle ve jungle ınla oynıyıp karsıyı zonelayıp kazanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelik ile nasıl bir support oynamak istiyorsun lane de onu bulman lazım . Healing tarzında mı tank mı agresif mi safe mi bir çok şeyi var. Sana önerim Janna , Karma , Lulu tank ağırlıklı ve kitle kontrollü istersen Nati ve Leona

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
adcne güveniyorsan nautilus,leona gibi tank herolar ve lulu,nami,soraka gibi destek heroları öneririm . Ama adcne güvenmiyorsan pyke senna lux gibi herolar daha iyi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...