LOL hack adminlerine sesleniyorum yeni riot anticheat ile bizim hilelere ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Konu açarken hangi bölüme açtığınıza dikkat etmelisiniz.(Örneğin, bir Grafik konusunu Hile bölümüne açamazsınız.) Eğer konunuz ile alakalı bir bölüm yoksa Konu Dışı/Off Topic bölümüne açmalısınız.
agalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden ;)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bir sorun olmaz gereken yerde müdahale ederler zaten

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şuan zaten oyunun kaynak kodları hackerlar tarafından çalınmış hepsi nerdeyse forumda da konu açmış biri zaten o yüzden hileler iyice artacak getirebilirler yani dediğin gibi artık hile kullanmak sıkıntı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sen dert etme zaten bi fixlenme olayı olduğu gibi canım adminlerim güncelleme getirip hallederler

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam siz rahatınıza bakın adminlerimiz gerekeni yaparlar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dt olursa güncelleniyor zaten hileye devam ke

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Kral bu forumun hocaları kendi elleriyle vanguard gibi sağlam sistemi aşıp hile kodlayan insanlar elbet onunda bir açığını bulurlar ben inaniyorum hocalarimiza güvenim sonsuz o yüzden kafam bir nevi rahat belki 1 ay aç kaliriz belki 1 sene ama valorantta olduğu gibi elbet hilesini cikartirlar 😂😂

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Şuanda bir sorun olacağını sanmıyorum ilerleyen zaman belirleyecek.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güncelleme getirirler ona göre.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
riot daha yeni hacklendi bunun önüne geçmek için bi sistem getirebilirler ama aceleyle getirilmis olacagı icin açığı olur diye düsünüyorum her türlü kullanılır sc

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hayırlısı bakalım. Ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
adminler ilgelinir sen rahat ol

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
relax ya çok çok yeni hesaplar açıp oynican adminler yine bulur yazar kodları merak etme.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
agalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden ;)
büyük ihtimalle sorun olmaz ona göre güncelleme vb getirirler

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Admiinler bi sorun olursa düzeltir diye tahmin ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka bi çözümü bulunur her türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...