LOL hack adminlerine sesleniyorum yeni riot anticheat ile bizim hilelere ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
siz rahatınıza bakın adminlerimiz gerekeni yaparlar

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
O anticheat programına göre çalışan hile geliştirilir tekrardan çok bi sıkıntı olacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her yeni sc için fixde kullanılan sc ye de yeni yama geleceğini düşünüyorum bir sıkıntı çıkmaz eninde sonunda

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yeni anti cheat gelebilir bencede fakat adminler sürekli her konuda hızlı bir şekilde bilgilendirme yapıyor adminlerin bilgilendirmesini sürekli kontrol ederek oynamaya devam edebilirsin .

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
agalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden ;)
yeni scler gelir aat ol
Post automatically merged:

Yeni anti cheat gelebilir bencede fakat adminler sürekli her konuda hızlı bir şekilde bilgilendirme yapıyor adminlerin bilgilendirmesini sürekli kontrol ederek oynamaya devam edebilirsin .
evet dinlersen ban yeme rsiki az olr

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dünya üzerinde hileyi engelleyebilen herhangi bir oyun yok dostum. Oyna DEVAMMM

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben yaklaşık 4 5 yıldır MH'deyim. İsteyipte kıramadığı bir oyun olmadı ekibin. Maks 1 ay veriyorum, sonrasında yine rito ağlar :D

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Keyfine bak knk şua ud ileriki zamanlarda ne olucaksa olur

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hiçbir sistem güvenli değil arkadaşlar kasmayın bu kadar :))

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
agalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden ;)
Güncellemeyle halledilir nolucak

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
adamlar gene bi açık bişi bulur hallederler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lol, it's gonna end like denuvo. Every system can be penetrate, everything can be cracked

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Leftspace abim halleder.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yeni bi çözüm bulunsa bile önüne geçebileceklerini sanmıyorum + olarak daha yeni oyun verileri sızdırılmışken biri biter biri gelir hesabı

MEMURLAR BİZİ FİŞLER
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gene hallolur o ya kaynaklar sızdı çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
en fazla 1 haftaya yeni güncelleme yapılır kaldığı yerden devam :)

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bişey olmaz hocam script ile oynamaya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...