yeni scler gelir aat olagalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden![]()
evet dinlersen ban yeme rsiki az olrYeni anti cheat gelebilir bencede fakat adminler sürekli her konuda hızlı bir şekilde bilgilendirme yapıyor adminlerin bilgilendirmesini sürekli kontrol ederek oynamaya devam edebilirsin .
Güncellemeyle halledilir nolucakagalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden![]()
bişey olmaz hocam script ile oynamaya devamagalar bildiğiniz üzere Riot LOL içinde yeni bir anticheat yazılımı yapacaklarını söyledi ne olucak bi fikri olan var mı sc giderse oynanmaz benim beynim masterla q atmaya yetmiyor 1 senedir sc ile oynuyorum ve 1 senedirde o hesabım ban yemedi her şey açık olmasına rağmen hile ile ilgili yetkili abilerimizden açıklama bekliyoruz WsReborn daha yeni çıktı ve LPReborn çok uzun süreler detected olmadan baya götürdü ki hala patlamadı. Sonuç olarak hile yetkilileri bi yazarsa seviniriz hem lolcü memory halkıda bu konuyu merak ediyordur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar. Türkçemde de kusur olabilir kusura bakmayın detaycı arkadaşlar şimdiden![]()