Lol hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Hayatımda 2 kere lol oynadım ve hangi şampiyonla oynayacağımı veya ne yapacağımı bilmiyorum öğrenebileceğim bir video var mı?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayatımda 2 kere lol oynadım ve hangi şampiyonla oynayacağımı veya ne yapacağımı bilmiyorum öğrenebileceğim bir video var mı?
başlangıç için youtuber arkadaşlar içerik çekiyor basit karakterleri oynamanızı tavsiye ederim bol bol öğretim videoları izleyin çok işinize yarıyacak bilgiler veriliyor :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Youtubede Öğretici İçerikler var bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum öncelikle hangi rolde keyif alacağını belirlemen lazım. Örneğin nişancı mı, tank mı, ormancı mı, yoksa destek rolü mu şeklinde. Ardından bu rollerde oynanabilecek kazanma oranı yüksek şampiyonları normal oyunlarda antrenman şeklinde oynayarak şampiyonlara olan hakimiyetini arttırıp o şekilde devam etmeni öneririm.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Youtube'den profesyonel oyuncuların maçlarını izleyebilirsin ama en iyisi oynayarak öğrenmek. Dereceli oyuna oyunu tam öğrenene kadar girme normal maçta takıl.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle garen oynayarak başlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kendine rol belirle sürekli o rolü oyna en başlarda adc sup mid gibi sürekli video izle

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben sezon 6da aarkadaşımın tavsıyesı üzerine ashe ile başladım. ama sana suptan başlamanı öneririm. çünkü bencilliğin önüne geçirebilecek bir rol. ve takım yönetimi konusunda da çok iyi bir rol (görüş, kalkan ,can vs)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
botlara karşı oynayabilirsin. botlara karşı oynarken izlediğin taktikleri kullanabilirsin youtuber olarak fazla birisini öneremem elayjanın içerikleri çok iyi onu izleyebilirsin. İyi günler.

Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler fakat ben biraz daha mf tarzı uzaktan oynayan şampiyonları seviyorum garen ile oynayamam gibi geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gerçekten lol u sevmeniz gerekir uzun süre videolar izledikden sonra ezici bir şekilde yenileceğiniz kimse olmaz ama uzun bir süre derken açmam gerek en az 1 sene ara ara izliyorsaniz sürekli izlerseniz 3-6 ay araliğinda yavaş yavaş oynamayi sökersiniz

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eki yutuberlerden izliyodum hep onlar sahesinden ogrendim ama onlarda artık cekmiyolar :( bıraktılar

OG COMMUNITY
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
ytye vayne nasıl oynanır falan yaz. Sana karakter olarak topta gareni öneririm kolay bir hero alt koridorda da support oynayarak oyna yavaş yavaş alışırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...