Üye
başlangıç için youtuber arkadaşlar içerik çekiyor basit karakterleri oynamanızı tavsiye ederim bol bol öğretim videoları izleyin çok işinize yarıyacak bilgiler veriliyorHayatımda 2 kere lol oynadım ve hangi şampiyonla oynayacağımı veya ne yapacağımı bilmiyorum öğrenebileceğim bir video var mı?
gerçekten lol u sevmeniz gerekir uzun süre videolar izledikden sonra ezici bir şekilde yenileceğiniz kimse olmaz ama uzun bir süre derken açmam gerek en az 1 sene ara ara izliyorsaniz sürekli izlerseniz 3-6 ay araliğinda yavaş yavaş oynamayi sökersinizHayatımda 2 kere lol oynadım ve hangi şampiyonla oynayacağımı veya ne yapacağımı bilmiyorum öğrenebileceğim bir video var mı?
Sıfırdan elmasa serisi video çeken youtuberleri izle fazlası ile bilgi edinirsinHayatımda 2 kere lol oynadım ve hangi şampiyonla oynayacağımı veya ne yapacağımı bilmiyorum öğrenebileceğim bir video var mı?
youtube'dan öğrenebilirsinizHayatımda 2 kere lol oynadım ve hangi şampiyonla oynayacağımı veya ne yapacağımı bilmiyorum öğrenebileceğim bir video var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?