hocam jg de shaco iblis Soytarı en sevdim kostümTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 80389
Darius kessinlikleTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
lol oynayabilsem keşkeTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
ahusbdhuasbd yasuo yaVahşi batılı yasuo
ilkez duyuyorumkod adı katarına
ya şu elinde büyük kılıç olan adam vardı onu seviyordum benDarius kessinlikle
aga kar katili katarina aşırı güzel ve nadir skin oynatıyorTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
vızzmo da baya iyi komik deTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
şampiyonlar şampiyonuda baya iyiZed'in Galaksi Katili kostümü tek geçerim, o efektler o örümcek temalı sırtından çıkar bacaklar falan efsane ötesi.
iblitzcrank gibi bir kostüm vardı qsunun hitboxu değişiyor buglı diyorlardı bir ara düzeltmedilerse hala o benceTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.