LoL hangi sunucuda oynanılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tabikide EUW TR"de insanlar flame,toxic,argo kelimeler kullanıyor eğlenmek için girdiğin oyun eziyet oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Her serverde Flame var Tr De oyna belirli bi süre sonra Weste Wt den trollerden kaçmaya girersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çoğu sunucuda oynamış biri olarak na öneririm westteki gibi türkler yok ve çin gibi troller yok.
na sunucusunda gayet medeni oyunlar dönüyor zevkli dee

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
TR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
Türkiye de Çok Toxic Var En Azından EUW da Düzgün Oynuyorlar Fakat Irkçılara Gelmessen EUW da Bazıları Irkçılık Yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
EUW e geçmekten başka çaren yok diğer sunucularda çok fazla ping alırsın tr servernda oynanmaz aga

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
EUW kalite olarak TR ye karşı daha iyi bir sunucu olmasına karşın arada dağlar kadar fark olduğu söylenemez. Ayrıca sonuçta bu bir oyun. Profesyonel bir kariyer hedeflenmiyorsa arkadaşlarınla girip keyif almaya bakılmalı diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Saygılar kardeşim wette oynamak çok daha mantıklı ya.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka westte kendini geliştirmeye çalışman daha iyi olur + Rus serverinide öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kişiden kişiye göre değişir kankam euw iyi fakat tr de low ranklar da cok troll veya toxic oluyor tercihim tr de oynayacaksan susturman ama en iyisi euw diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
TR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
ping sorunun yoksa bence kesin eu da oynanmalı insanları daha iyi daha az sc var hemde flame atmıolar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
westte kas hem para kazanırsın hem kendini geliştirirsin
Post automatically merged:

TR'de bir yerden sonra insanlar geliyor :)
Yan hesabıma öylesine gireyim dediğim maçlarda bile bir sürü düşenemeyen insan geliyor.
TROLL her yerde var ve buna engel olamazsın, tr de daha çok olduğu için tr daha ön planda.
Diğer sunucularda da toxicler var ama çok yok ama onlarında toxicleri harbi toxic.
EUW dene en azından biraz daha azalmış olur.
tr de her eloda var ya toxic

Üye
3 HİZMET YILI
EUW dada troll ler var ama baya az knk bence EUW a geçmen iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eune de oynuyordum plat elo tr ye döndüğümde ilk maclarıma challenger elolar geldi eune baya iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...