Türkiye de Çok Toxic Var En Azından EUW da Düzgün Oynuyorlar Fakat Irkçılara Gelmessen EUW da Bazıları Irkçılık YapıyorTR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
ping sorunun yoksa bence kesin eu da oynanmalı insanları daha iyi daha az sc var hemde flame atmıolarTR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
westte kas hem para kazanırsın hem kendini geliştirirsinTR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
tr de her eloda var ya toxicTR'de bir yerden sonra insanlar geliyor
Yan hesabıma öylesine gireyim dediğim maçlarda bile bir sürü düşenemeyen insan geliyor.
TROLL her yerde var ve buna engel olamazsın, tr de daha çok olduğu için tr daha ön planda.
Diğer sunucularda da toxicler var ama çok yok ama onlarında toxicleri harbi toxic.
EUW dene en azından biraz daha azalmış olur.
EUW dada troll ler var ama baya az knk bence EUW a geçmen iyi olurTR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
turk de oynama reis çok sovenler oluyo tercihim asyaTR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?