Çözüldü Lol her girdiğim hesap banlanıyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar LOL'de her girdiğim hesap 5-6 saat sonra
cyPlpx.png

bu hatayı veriyor ne yapmam lazım lütfen biri yardımcı olsun.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
benimde main hesabım ban yemiş paralı hwid kullandıgım halde bilip bilmeden yorum yapmayın bence

benimde main hesabım ban yemiş paralı hwid kullandıgım halde bilip bilmeden yorum yapmayın bence
hesapta sıkıntı olmadıgı halde ne rapor yeme nede herhangi bir 3. parti yazılım kullanama

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eger hwıd ban lole geldıyse yazıklar olsun. o oyunda baya bı kullanıcı kaybedecekler. yahu sen hılelerı dışlayıp oyuncu kaybedıyosun . hile bir takıntıi eroın gibi bişey. ben hilesiz oynadıgım oyunlardan zevk almıyorum. en basit oyun ıcın bıle hilesi varmı acaba dıye arastırıp hilesiyle oynayıp + 60 kat daha zevk alıyorum.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
eger hwıd ban lole geldıyse yazıklar olsun. o oyunda baya bı kullanıcı kaybedecekler. yahu sen hılelerı dışlayıp oyuncu kaybedıyosun . hile bir takıntıi eroın gibi bişey. ben hilesiz oynadıgım oyunlardan zevk almıyorum. en basit oyun ıcın bıle hilesi varmı acaba dıye arastırıp hilesiyle oynayıp + 60 kat daha zevk alıyorum.
vay reis hile kullanmayı platondan iyi savunmuşsun riot görse adam haklı hadi hileyi serbest yapalım artık der

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hextech onarım kitini indir oyun dosyalarını temizlesin, sonra malwarebytes ile pc yi tarat virüsleri silsin, sonra C nin içindeki gizli dosyaları karıştır kullanılan hile oraya bir şeyler atıyor oyun onu tespit ediyor muhtemelen onları sil bi de ritoya ticket at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...