LoL hero önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Corki yi tercih edebilirsin hybrid kasmak yerine full ap yaparsın, hatta bir ara Faker full ap corki den direk tek yemişti.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kassadin cünkü ap kassa tek atıyor tank kassa ölmeden tek atıyor geri düsse dk 30 dan sonra tek atıyor kacis yolu yok

Üye
4 HİZMET YILI
lol takım oyunudur senin kasmanın bir anlamı yok takım arkadaşların ezik kalınca

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Katarina mainleyebilirsin hocam yada irelia ikiside aşırı bozuk herolar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kasılmış bir yorick 3v1 4v1 5v1 hatta kule altında bile 5v1 atarak çoğu şampiyonu kesebilir. Oradaki 1 i yanlış anlamayın 5v5 oluyor aslında sis hanımı ve çocuklarını sayınca

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence kasılınca tüm herolar güçlü snowball bağlayınca durdurulamaz hepsi. Ama dersen ki en brutal olanlar neler bence samiradır ultra fed 2 item samira dk 13/14 de mentale vurmaya başlar

Üye
4 HİZMET YILI
Oyunu okuyup item dizilimini eşya dizilimini yapabiliyorsan bütün herolar güçlü ama iyi bir support bulursan samira ve apelios güçlü herolar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lolde pek denge söz konusu değil farkındayım fakat çok da açık arayla şu hero en iyisi denilemez.
İlla örnek vermek gerekirse samira, nasus, viktor, veigar late game korkulu rüyaları

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ben vayne diyorum acayip dayı 3 tane vuruyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
elona göre mainleyebilirsin dostum kasınca illa tek atayım diyorsan da bana göre her lanedeki şampiyonalar kasılınca tek atmaya müsait tabiki destek şampiyonları hariç

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genel olarak ad oranı yüksek olarak dövüşçü karakterleri suikastçi ve büyücü karkaterleri kullanabilirsin dostum birazda metayı takip etmen gerekiyor hangi karakterin hangi karakter üstünde counter'ı var bu sistemi iyi çözmen ve buff yiyen karkaterleri takip etmeni öneririm. bugün zed güçlüyse yarın güçsüz olabiliyor bunun takibini gerçekten iyi yapman gerek. Teşekkürler

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İrelia eğer mekanik açsından iyiysen kimse durduramaz Yone de aynı şekilde baya kolay kasınca oynamak

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
O biraz eloya bağlı düşük eloda isen master katarina gibi herolar ile rahat taşıyabilirsin ama genellikle taşıyan hero yoktur birazda metayı takip etmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...