Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kasılmış bir yorick 3v1 4v1 5v1 hatta kule altında bile 5v1 atarak çoğu şampiyonu kesebilir. Oradaki 1 i yanlış anlamayın 5v5 oluyor aslında sis hanımı ve çocuklarını sayınca
Bence kasılınca tüm herolar güçlü snowball bağlayınca durdurulamaz hepsi. Ama dersen ki en brutal olanlar neler bence samiradır ultra fed 2 item samira dk 13/14 de mentale vurmaya başlar
lolde pek denge söz konusu değil farkındayım fakat çok da açık arayla şu hero en iyisi denilemez.
İlla örnek vermek gerekirse samira, nasus, viktor, veigar late game korkulu rüyaları
elona göre mainleyebilirsin dostum kasınca illa tek atayım diyorsan da bana göre her lanedeki şampiyonalar kasılınca tek atmaya müsait tabiki destek şampiyonları hariç
Genel olarak ad oranı yüksek olarak dövüşçü karakterleri suikastçi ve büyücü karkaterleri kullanabilirsin dostum birazda metayı takip etmen gerekiyor hangi karakterin hangi karakter üstünde counter'ı var bu sistemi iyi çözmen ve buff yiyen karkaterleri takip etmeni öneririm. bugün zed güçlüyse yarın güçsüz olabiliyor bunun takibini gerçekten iyi yapman gerek. Teşekkürler
O biraz eloya bağlı düşük eloda isen master katarina gibi herolar ile rahat taşıyabilirsin ama genellikle taşıyan hero yoktur birazda metayı takip etmen lazım