LoL hesabım hile kullanımından dolayı banlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, daha az önce 1-2 dakika önce şampiyon seçimindeydim, maç bozuldu ve oturum sonlandırıldı dedi ve tahmin ettiğiniz gibi şu ekran geldi:

1681459444443.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun ama tekrar ban wave geleceğini sanmıyorum ticketdan yemissindir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun diyorum o zaman kral sana :salute:

discord neurs1
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ilk banı ben yemedim de demezsin artık

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben şöyle bir taktik yapıyorum.

3 farklı lol hesabı ile belli aralıklarla oynuyorum. Bir gün sadece bi tanesine giriyorum 5-6 maç atıyorum sonra onu dinlendiriyorum diğer hesaba geçiyorum. Çok kill aldığım ve şüphe çektiğim oyun olursa o gün o account a tekrar girmiyorum diğerleriyle devam ediyorum. Gamesatis'ta 50'tl'ye hesap satılıyor. Oradan alıyorum oynuyorum :) Türklerle sıkıcı oluyor bazen o yüzden EU'dan da hesap alıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben şöyle bir taktik yapıyorum.

3 farklı lol hesabı ile belli aralıklarla oynuyorum. Bir gün sadece bi tanesine giriyorum 5-6 maç atıyorum sonra onu dinlendiriyorum diğer hesaba geçiyorum. Çok kill aldığım ve şüphe çektiğim oyun olursa o gün o account a tekrar girmiyorum diğerleriyle devam ediyorum. Gamesatis'ta 50'tl'ye hesap satılıyor. Oradan alıyorum oynuyorum :) Türklerle sıkıcı oluyor bazen o yüzden EU'dan da hesap alıyorum.
bende hesap sıkıntısı olmuyor zaten elimde daha bir sürü hesap var ben keyfine oynuyorum daha 13 yada 12 tane hesabım var
ve normalde log cleaner kullanıyordum bu son 20 maç falan hiç açmadım belki ondan da olabilir bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende hesap sıkıntısı olmuyor zaten elimde daha bir sürü hesap var ben keyfine oynuyorum daha 13 yada 12 tane hesabım var
ve normalde log cleaner kullanıyordum bu son 20 maç falan hiç açmadım belki ondan da olabilir bilmiyorum
Olabilir. Log cleaner işe yarıyor sanırım az da olsa.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Olabilir. Log cleaner işe yarıyor sanırım az da olsa.

yarıyor hocam ben ilk başlarda 2-3 maçda bir yapıyordum sıkıntı olmadan 92 maç civarına geldim ve son 20 maç falan hiç kullanmadım ban yemişim
ticketdan olacağını pek sanmıyorum çünkü ben 5-6 ticket dan daha fazla yediğimi düşünüyorum ortalama 5-6 maçta 1 ticket yiyordum tabi diyenlerin kaç tanesi attı onu bilmiyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
senden önce yemiştim :D 2. oldun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun bende westte 40 lvlik hesabi banlattım ama çok abartmıstım ben ondan ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bende ban yemişim malesef oyunun ortasındayken attı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hmm hangi scriptle banlattın :D
Dword Wsreborn o zaman herkese açıktı onaylı üyelerde değildi o zaman kullanmıstım şuan onaylı üye istiyor kullanmıyorum 1-2 hafta oldu ban yiyeli hatta yüzsüzlük yapıp ticket attim neden hesabım durduk yere ban yedi diye ama adamlar açmadılar bi kanıt falanda sunmadılar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kankalar hic lol sc kullanmadım belli etmeden legit gibi kullanmanın yöntemi var mı merak ettim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dword Wsreborn o zaman herkese açıktı onaylı üyelerde değildi o zaman kullanmıstım şuan onaylı üye istiyor kullanmıyorum 1-2 hafta oldu ban yiyeli hatta yüzsüzlük yapıp ticket attim neden hesabım durduk yere ban yedi diye ama adamlar açmadılar bi kanıt falanda sunmadılar
az önce yedim

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Muhtemelen biri seni manuel olarak videolu bir sekilde ticket attı ve ondan yedin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...