Onaylı Üye
Geçmiş olsun umarım açılır
geçmiş olsun ama tekrar ban wave geleceğini sanmıyorum ticketdan yemissindir
bende hesap sıkıntısı olmuyor zaten elimde daha bir sürü hesap var ben keyfine oynuyorum daha 13 yada 12 tane hesabım varBen şöyle bir taktik yapıyorum.
3 farklı lol hesabı ile belli aralıklarla oynuyorum. Bir gün sadece bi tanesine giriyorum 5-6 maç atıyorum sonra onu dinlendiriyorum diğer hesaba geçiyorum. Çok kill aldığım ve şüphe çektiğim oyun olursa o gün o account a tekrar girmiyorum diğerleriyle devam ediyorum. Gamesatis'ta 50'tl'ye hesap satılıyor. Oradan alıyorum oynuyorumTürklerle sıkıcı oluyor bazen o yüzden EU'dan da hesap alıyorum.
Olabilir. Log cleaner işe yarıyor sanırım az da olsa.bende hesap sıkıntısı olmuyor zaten elimde daha bir sürü hesap var ben keyfine oynuyorum daha 13 yada 12 tane hesabım var
ve normalde log cleaner kullanıyordum bu son 20 maç falan hiç açmadım belki ondan da olabilir bilmiyorum
Olabilir. Log cleaner işe yarıyor sanırım az da olsa.
Üzdün reis main hesabın mıydıaçılmaz reis açılmaz
Üzdün reis main hesabın mıydı
Geçmiş olsun bende westte 40 lvlik hesabi banlattım ama çok abartmıstım ben ondan ban yedim
oyunun ortasında hiç ban yediğimi hatırlamıyorum ya ben yani bu banla birlikte 7 tane yedim çoğu maç bitince veya şampiyon seçiminde yedimbende ban yemişim malesef oyunun ortasındayken attı
Dword Wsreborn o zaman herkese açıktı onaylı üyelerde değildi o zaman kullanmıstım şuan onaylı üye istiyor kullanmıyorum 1-2 hafta oldu ban yiyeli hatta yüzsüzlük yapıp ticket attim neden hesabım durduk yere ban yedi diye ama adamlar açmadılar bi kanıt falanda sunmadılarhmm hangi scriptle banlattın
az önce yedimDword Wsreborn o zaman herkese açıktı onaylı üyelerde değildi o zaman kullanmıstım şuan onaylı üye istiyor kullanmıyorum 1-2 hafta oldu ban yiyeli hatta yüzsüzlük yapıp ticket attim neden hesabım durduk yere ban yedi diye ama adamlar açmadılar bi kanıt falanda sunmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?