Onaylı Üye
Hesabın botted mıydı hocamMerhaba Arkadaşlar ,
Hesabıma girdiğim zaman görüntüsünü koyduğum ekran geliyor var hiç düzelmiyor. Başka hesaplarıma girdiğim zaman normal girebiliyorum
sebebini bilen arkadaşlar var mıdır
Ekli dosyayı görüntüle 86657
hile bot vesayre yüzünden olabilirMerhaba Arkadaşlar ,
Hesabıma girdiğim zaman görüntüsünü koyduğum ekran geliyor var hiç düzelmiyor. Başka hesaplarıma girdiğim zaman normal girebiliyorum
sebebini bilen arkadaşlar var mıdır
Ekli dosyayı görüntüle 86657
evet 30 lvl almıştım, bundan mı dırHesabın botted mıydı hocam
Evet hocam botted hesapların kasıldığı programlar dt olduğu için şu aralar ban yedirtiyor scriptten kaynaklı değil handmade hesap almaya bakın veya kendiniz kasın botted'dan ban yemiş hesabınız geçmiş olsun kralevet 30 lvl almıştım, bundan mı dır
çok teşekkür ederim , bilgilendirmen için sağlık olsunEvet hocam botted hesapların kasıldığı programlar dt olduğu için şu aralar ban yedirtiyor scriptten kaynaklı değil handmade hesap almaya bakın veya kendiniz kasın botted'dan ban yemiş hesabınız geçmiş olsun kral
evet dikkat edeceğim artık , çok teşekkürlerHocam yüksek ihtimal hesap ban yemiş 30 level hesaplar almayın 30 levele kasan program ban attırıyor bu yüzden tavsiye etmem bende 8 tane hesap bu yüzden yedi xd
ne alaka olm bundan nası iyi bi sonuç bekledinsağ üstten ayarlara bas oradan çözünürlük değiştirmeyi dene
denemedim 30 lvl botla kasılmış hesap aldım. Geri dönüş olmaz onun içinGenelde ban yiyenler yaşıyor bu sorunu. Ticket atmayı denedin mi?
Bazı satıcılar 1-2 haftalık garantiler veriyorlar, ulasmayi deneyebilirsin. Ben de sürekli 30lvl hesap alan birisi olarak en onemli olay riot account bilgilerinden ziyade oyun içi nicki degistirmek.denemedim 30 lvl botla kasılmış hesap aldım. Geri dönüş olmaz onun için
Her hesaba geri dönüyorlar ama muhtemelen bot hesap olduğu için yasaklandı.denemedim 30 lvl botla kasılmış hesap aldım. Geri dönüş olmaz onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?