Hocam rica etsem farklı bir hesaba girmeyi dener misinizbaşka pc dende denedim olmuyor girdiğim zaman kalıyor böyle ticket attım cevap yok
başka pc dende denedim olmuyor girdiğim zaman kalıyor böyle ticket attım cevap yok
farklı hesaba girebiliyorum hocamHocam rica etsem farklı bir hesaba girmeyi dener misiniz
ban yedin diye bir bilgilendirme olsa bu kadar içime oturmazdı hiçbir açıklama yokHayırlı olsun dostum banın![]()
Şimdi başka hesaba girebiliyorum dedin kullanmış olduğun hesabın botted mıydı yani bot ile kasılmış fresh hesap mıydı hocamfarklı hesaba girebiliyorum hocam
kendi öz 2 yıllık hesabımdıŞimdi başka hesaba girebiliyorum dedin kullanmış olduğun hesabın botted mıydı yani bot ile kasılmış fresh hesap mıydı hocam
Ban yemissin galbabaşka pc dende denedim olmuyor girdiğim zaman kalıyor böyle ticket attım cevap yok
Hocam dediğin gibi ne bir fresh account ne de başka hesaplara girememe sorunu varmış büyük ihtimalle ki olası bir durum ban yemiş hesabınızkendi öz 2 yıllık hesabımdı
bilgilendirmeye zahmet etselerdi keşkeHocam dediğin gibi ne bir fresh account ne de başka hesaplara girememe sorunu varmış büyük ihtimalle ki olası bir durum ban yemiş hesabınız
maç geçmişimde sc açılcak hero yok yorick var full nasl hile banı yiyorum ya o hesapta açmadım zaten açtığım hesap yemediBan olabilir hocam ya sc banı yada hesap paylaşımı banı, farklı ıp den sürekli farklı giriş yapıldığında da ban atıyor. Başıma gelmişti yıllar önce.
chat banım vardı imkansız yaniflame yaptıysan küfürden ban yemiş olabilirsnnn
Hocam ban yediğinizde böyle oluyor bilgilendirme olmuyor bazenbilgilendirmeye zahmet etselerdi keşke
yinede bi e postanı kontrol etmeyi dene hocam ardından siteye giriş yapabiliyorsan hesabın şifresini değiştirip tekrar oyuna bağlanmayı dene. Belki bi çözüm olabilir.bilgilendirmeye zahmet etselerdi keşke
ban yedin diye bir bilgilendirme olsa bu kadar içime oturmazdı hiçbir açıklama yok
gece gündüz oynamıştım buraya kadarmış serüvenHocam 4 yıllık tüm lee sin kostümleri açık hesabım böyle banlanmıştı.Oturup bir 10 15 dakika düşünmüştüm![]()