Çözüldü lol hesabımı bot ile kasmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
lol hesabımı bot ile kasacaktım uygulamayı felan herşeyi indirdim ama karakter sadece basede bekliyor ne yapmam lazım?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ayarlamaları doğru yaptığından eminmisin veya hangi uygulamayı indirdin?
ulb indirdim
Post automatically merged:

uygulamayı belirtsen daha iiy olur :D
ulb diye bir program

Yok bence yapma hesap sıkıntıya girer
zaten nolur nolmaz diye yeni hesap açtım 30 levele kasıp satmayı düşünüyorum baya bi kişi böyle yapıyor

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
porobot falan vardı karakter kendisi minyon kesip oynuyor botluya ayarlarsan gece açık bıraktığında sabaha kadar kendi atar oyun bozulunca da otomatik giriyor. ücretli mi tam bilmiyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
porobot falan vardı karakter kendisi minyon kesip oynuyor botluya ayarlarsan gece açık bıraktığında sabaha kadar kendi atar oyun bozulunca da otomatik giriyor. ücretli mi tam bilmiyorum.
2 saat free trailer var myporobot'ta ve koşup koşup ölüyordu minyonlardan önce gidiyor botlara kule altı dalıyor vs.

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Başka vardı sanki legend falan bişeyler yazıyordu ücretsizdi bir bakayım bulabilirsem yazacağım

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
elixirbot varmış ücretli fakat eminim bir tane daha vardı ücretsizdi umarım bulabiliriz işine yarar

Ultimate league bot olarak geçiyor kankam nerden indirebileceğin konusunda pek fikrim yok eskiden kullanıyordum hala aktif mi biraz araştırırsan bulabilirsin internetten

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
ben bu siteden aldım yaptım 5-6 gün sürdü kasması ilk 5 leveli sen kas sonra gerisini bota bırak direk google a yazınca lol bota bırakmak memory hackers ta çıkıyor linkini bırakırım şimdi

https://memoryhackers.org/konular/l...level-kasma-botu-2020-guncel-6-03-2020.94214/ buyur kardeşim :) videodakilerin aynısını yap bırak sonra pcyi
bu sitedeki fixlenmiş arkadaşlar haberiniz olsun

Üye
6 HİZMET YILI
Bu botu çalıştırmış olan veya hala çalıştırıyor olan birileri bana yazabilir mi rica etsem. "lower scaling size" diye bir hata geliyor ve update butonu yeşile dönmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...