porobot falan vardı karakter kendisi minyon kesip oynuyor botluya ayarlarsan gece açık bıraktığında sabaha kadar kendi atar oyun bozulunca da otomatik giriyor. ücretli mi tam bilmiyorum.
porobot falan vardı karakter kendisi minyon kesip oynuyor botluya ayarlarsan gece açık bıraktığında sabaha kadar kendi atar oyun bozulunca da otomatik giriyor. ücretli mi tam bilmiyorum.
elixirbot varmış ücretli fakat eminim bir tane daha vardı ücretsizdi umarım bulabiliriz işine yarar
Post automatically merged:
Ultimate league bot olarak geçiyor kankam nerden indirebileceğin konusunda pek fikrim yok eskiden kullanıyordum hala aktif mi biraz araştırırsan bulabilirsin internetten
ben bu siteden aldım yaptım 5-6 gün sürdü kasması ilk 5 leveli sen kas sonra gerisini bota bırak direk google a yazınca lol bota bırakmak memory hackers ta çıkıyor linkini bırakırım şimdi
Bu botu çalıştırmış olan veya hala çalıştırıyor olan birileri bana yazabilir mi rica etsem. "lower scaling size" diye bir hata geliyor ve update butonu yeşile dönmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?