Onaylı Üye
Hesap almayı düşünmüyorum. 10 yıllık hesabı kullandığım içinHesabını gümüşe çıkartmak için para vermek yerine fresh hesap satın alabilirsin. Fresh hesaplar ilk maçı attığın zaman zaten genellikle gold başlatıyor.
Demir ve bronz elo da oyun taşımak aslın da kolay bir arkadaşın ile oyuna girip o hesapta sc açıp kendi hesabını boostlayabilirsin.Hesap almayı düşünmüyorum. 10 yıllık hesabı kullandığım için
Aynen mantıklı aslında. Ben çalıştığım için pek zamanım olmuyor. Bir de arkadaşım yokDemir ve bronz elo da oyun taşımak aslın da kolay bir arkadaşın ile oyuna girip o hesapta sc açıp kendi hesabını boostlayabilirsin.
Discord adresim profilim de yazıyor. İletişime geçersen sana yardımcı olabilirim.Aynen mantıklı aslında. Ben çalıştığım için pek zamanım olmuyor. Bir de arkadaşım yok
Sc ile mi oynuyorsunuzyardımcı olabılırım ben
evet bot için öyle de. Genelde öyle aman aman çok iyi adc oynayana denk gelmedim. 1 tane vardı o da sc kullanıyormuş. Ben geçen sezon gümüşte kaldım adam elmasa çıktıDuo bulman gerekli bence
onun için para istenmez bence kankaHesabını gümüşe çıkartmak için para vermek yerine fresh hesap satın alabilirsin. Fresh hesaplar ilk maçı attığın zaman zaten genellikle gold başlatıyor.
banlanma riski hakkında çok bir fikrim yokneden eloboosta para vereceksinki script kullan çıkarsın
evade açmadan legit bi şekilde ban yemezsin 0 dan hesap kasıp zümrütte bıraktım şimdi yeni bi hesap kasıyorumbanlanma riski hakkında çok bir fikrim yok
anladım. Sitedeki sc nasıl peki ? Ban yeme olayı olur muevade açmadan legit bi şekilde ban yemezsin 0 dan hesap kasıp zümrütte bıraktım şimdi yeni bi hesap kasıyorum
dediğim gibi evade açmadan legit bi şekilde oyna ban söz konusu olmazanladım. Sitedeki sc nasıl peki ? Ban yeme olayı olur mu
bir arkadaşa verdim. o halledecek. oyunun 10 dk cezası da var200 e hallederim istersen
bir arkadaşa verdim kardeşim hesabı. 10 dakika afk cezası da var2 günde cıkartırım scsiz
zümrüte getirdiğin sc configi atarmısın.evade açmadan legit bi şekilde ban yemezsin 0 dan hesap kasıp zümrütte bıraktım şimdi yeni bi hesap kasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?