Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normalde elmas elo bir oyuncuyum. Oyun bilgim ve sc nin yardimiyla fresh kasip satiyorum. Duzenli odeme yapacak bir boost sitesi falan var midir bildiginiz? Hilesiz de kasabilirim.
TR De ortalama Bir Dia Hesabı içinde Skin olmadan 80 Tlye Satarsın Ama Euw Serverinde Dia Master Gibi hesapları Eğer yabancı birisi alırsa ortalama 500 lira Alabilirsin 35 dolara satarak
Bir arkadaşını yanına alıp duo olarak kasarsan sattığın Hesap asla ban yemez ve satışını yaparsın . Ben lolde ud script satın aldım ve valodada sitedekini kullanarak yanıma aldığım hilesiz bir arkadaşla hem lolde ve valoda boost yapıyorum . Hemde hesap satıyorum .Müşteri hesaplarındanda hilesiz pynandığı için sıkıntısız iş oluyor
Hocam boost işinde para dönüyor fakat müşterilerle uğraşmak ve ban riskiyle yanıp tutuşmak bence gereksiz. Hesap kasıp zamanını hiç edeceğine kendini geliştirmeye zaman ayırabilirsin.