Uzman Üye
Yabancı siteleri bilmiyorum yardımcı olur musunYabancı sitelere koymayı denedin mi satmak için hocam
Lazım olabilir bildiklerini yazsınlar bende faydalanayım izninleYabancı siteleri bilmiyorum yardımcı olur musun
g2g, eb24, g2a eb24 de en rahatı ama biraz tuzlu komisyonuYabancı siteleri bilmiyorum yardımcı olur musun
Yabancı siteleri bilmiyorum yardımcı olur musun
tr de artık para kazanmak imkansız belki bi ihtimal eu da yaparsın artık eskisi gibi eloboost yokArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
1.) ilk 10 maç at %80 wr le sat diyen oldu. maalesef Satılmıyor 25 tl bile alan yok
2.) plat 4 yap %70 wr ile sat diyen oldu 150 TL ye bile gitmiyor çift lig atlayan %70 wr li hesap
Yani arkadaşlar durum kötü nasıl para kazanabilirim bilmiyorum çokta yoruluyorum pc başında ne yapmam lazım nasıl bi strateji izlemeliyim.
LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YAZSIN YORUM YAPMAK İÇİN YAPANLARI RAPORLAYACAĞIM.
kanka elo kasarak tr de para kazanman bence hayal artık belki bi ihtimal unranked hesaplardan çok azda olsa birşeyler alabilirsin eskiden bi gold hesabı 150 ye sattıklarımız vardı tr öldü kankaArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
1.) ilk 10 maç at %80 wr le sat diyen oldu. maalesef Satılmıyor 25 tl bile alan yok
2.) plat 4 yap %70 wr ile sat diyen oldu 150 TL ye bile gitmiyor çift lig atlayan %70 wr li hesap
Yani arkadaşlar durum kötü nasıl para kazanabilirim bilmiyorum çokta yoruluyorum pc başında ne yapmam lazım nasıl bi strateji izlemeliyim.
Master ligine çıkıp sat dia ligine çıkıp sat plat kurtarmaz hocam gerçektenArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?