Lol hesap satarak nasıl para kazanabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum lolde para kazanmak gerçekten cok zor içinde bir dünya skin olan hesap bile ederinin çok çok altında satılıyor fakat westte hesap açıp onun ligini yükseltip yabancı sitelerden satabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Lolden zaten para kazanamassın. Yaptığını yapan çok kişi var. Diamond hesabın ederi 30tl.
:D :D :D dia 30 tl mi
Post automatically merged:

Öncelikle Westte oyna TR para etmez, West plat 20 euro ediyor kendim şuanda aktif olarak satıyorum. Bu da kanıtı Hâla inanmayan varsa mailde satıldığı tarihleri atabilirim :D
1676031416176.png

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum hesapları eu weste satsana daha fazla para alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

Öncelikle Westte oyna TR para etmez, West plat 20 euro ediyor kendim şuanda aktif olarak satıyorum. Bu da kanıtı Hâla inanmayan varsa mailde satıldığı tarihleri atabilirim :D
Ekli dosyayı görüntüle 85604
Hangi siteden sattığını öğrenebilir miyim acaba hocam? Ben de kendi çapımda west hesapları satıyorum ama sitelerin komisyonları çok yüksek gelmeye başladı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
30 şwş yap yabancı sıtelere sat urasma cok serı kasarsın ve ıyıde kar edersın yapan arkadaslarım var ıyıde kazanıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye

1.) ilk 10 maç at %80 wr le sat diyen oldu. maalesef Satılmıyor 25 tl bile alan yok
2.) plat 4 yap %70 wr ile sat diyen oldu 150 TL ye bile gitmiyor çift lig atlayan %70 wr li hesap

Yani arkadaşlar durum kötü nasıl para kazanabilirim bilmiyorum çokta yoruluyorum pc başında ne yapmam lazım nasıl bi strateji izlemeliyim.
kanka çoğu kişi wr bakmıyo hesabın içindeki karaktelee skinlere bakıyo lig önem vermiyo çoğu insan dolu hesap olması lazım valorant ı falanda varsa daha iyi oluyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

1.) ilk 10 maç at %80 wr le sat diyen oldu. maalesef Satılmıyor 25 tl bile alan yok
2.) plat 4 yap %70 wr ile sat diyen oldu 150 TL ye bile gitmiyor çift lig atlayan %70 wr li hesap

Yani arkadaşlar durum kötü nasıl para kazanabilirim bilmiyorum çokta yoruluyorum pc başında ne yapmam lazım nasıl bi strateji izlemeliyim.
yada euw hesabı açıp ondan lig kasıp satıcaksın çünkü lol oyuncuları tr de oynamıyorla falza trol oluyo feed leri oluyo euw kasıp sat

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yabancı sitelere koy bence daha iyi olur en azındannn

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI

hocam lolde kazanman cok zor valorant dene bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
30 tl dia lol hesabı eposta işlemli hesap alınır

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
lolden para kazanamazsın eticaret falan yap daha kârlı olur .

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lolden para kazanmak için dia üstü kasabilmek lazım bence aşağısını herkes yapıyor artık.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 85604
Dostum euro üzerinden nasıl satış yapabilirim bilmiyorum yani hesaba ne zaman düşer ne olur bi sorun olduğunda kiminle muhattap olurum gram fikrim yok westtede plat kasarım sorun değil yardımcı olabilir misin

30 şwş yap yabancı sıtelere sat urasma cok serı kasarsın ve ıyıde kar edersın yapan arkadaslarım var ıyıde kazanıyolar
hocam onun için 2-3 pc lazım çünkü botlarla 2 3 güne 30 levele kasılıyor duyduğum kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...