hocam başka alanlarda kafanıyormalısın madem lol de oyun oynıyarak 1 gelir elde edemiyorsun bionluk gibi sitelerde insanlara binevi hizmet satabilirsin lego afiş video editörlü gibi bürsürü katogori var 1 bak isdersenArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
1.) ilk 10 maç at %80 wr le sat diyen oldu. maalesef Satılmıyor 25 tl bile alan yok
2.) plat 4 yap %70 wr ile sat diyen oldu 150 TL ye bile gitmiyor çift lig atlayan %70 wr li hesap
Yani arkadaşlar durum kötü nasıl para kazanabilirim bilmiyorum çokta yoruluyorum pc başında ne yapmam lazım nasıl bi strateji izlemeliyim.
Script açarak hesap kasabilir sonrasında hesapsatis kısmından satabilirsin güzel hesaplar güzel fiyatlara gidiyor haberin olsunArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
1.) ilk 10 maç at %80 wr le sat diyen oldu. maalesef Satılmıyor 25 tl bile alan yok
2.) plat 4 yap %70 wr ile sat diyen oldu 150 TL ye bile gitmiyor çift lig atlayan %70 wr li hesap
Yani arkadaşlar durum kötü nasıl para kazanabilirim bilmiyorum çokta yoruluyorum pc başında ne yapmam lazım nasıl bi strateji izlemeliyim.
hesat satmaktansa elo boost yap sc ile yapan insanlar asgari ücretin 2 veya 3 katı fazla para alıyolar diye biliyorumArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
TR de 6 ping alıyorum dostum ab batıda tahmini kaç alırımLolden para kazanamazsın diyen arkadaşların laflarını alıp çöpe atabilirsin. Tek yapman gereken avrupa batı sunucusunda bir hesabı master derecesine getirip eb24 gibi yabancı sitelere ilana koymak. Bak bakalım para kazanıyor musun kazanmıyor musunBizzat bu işi yapan birisiyim aylık asgari maaşdan fazlasını kazanıyorum.
TR de 6 ping alıyorum dostum ab batıda tahmini kaç alırım
kanka kzanman çok zor emek veriyorsun 50 ye satıyorsun onun yerine borsa yap .dArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
satsana knk bana 2 tane dia hesap 30 tldenLolden zaten para kazanamassın. Yaptığını yapan çok kişi var. Diamond hesabın ederi 30tl.
Knk eskisi gibi değil artık sana önereceğim tek şey yabancı ülke hesaplarını alıp 100-150 ping ile oyanıp zevk alırsan hesabı plat filan yapıyorduk biz ordan gayet iyi para geliyordu o şekil yapabilirsin.Arkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
Olsa satayım, bu işin bir anlamı olmadığı için yapmıyorum.satsana knk bana 2 tane dia hesap 30 tlden
çok zaman kaybetmemek lazım piyasa düşük durumdaArkadaşlar daha önce konu açmıştım nasıl para kazanırım diye
Olsa satayım, bu işin bir anlamı olmadığı için yapmıyorum.
Attığın hesaplar içi dolu hesaplar. Burada yapılan iş fresh hesap alıp boş diamond hesap satmak. İkisi bir değil ve bu hesaplara bu fiyatı vericek insanda yok piyasada.
bakarsan biri dolu biri smurf yapma dostumAttığın hesaplar içi dolu hesaplar. Burada yapılan iş fresh hesap alıp boş diamond hesap satmak. İkisi bir değil ve bu hesaplara bu fiyatı vericek insanda yok piyasada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?