şimdi gmailde benim hesap kayıtlıydı normalde bugün girdim hesaptan atmış kullanıcı adını yada şifreyi kabul etmiyor kullanıcı adı sıfırlama kısmına gmaili yazdım ama nedense epostamda istediğim hesap yok hesap ne yapabilirim
yok kanka hesap çıkmıyor oyun içi ismini biliyorum bi şuanlıkgmaili değiştirebilirsen sorunu çozersin tekrar dene
hesabın elden gitmiş olabilir riot desteğe gitşimdi gmailde benim hesap kayıtlıydı normalde bugün girdim hesaptan atmış kullanıcı adını yada şifreyi kabul etmiyor kullanıcı adı sıfırlama kısmına gmaili yazdım ama nedense epostamda istediğim hesap yok hesap ne yapabilirim
Aga acil riot desteğe git onlar düzeltirşimdi gmailde benim hesap kayıtlıydı normalde bugün girdim hesaptan atmış kullanıcı adını yada şifreyi kabul etmiyor kullanıcı adı sıfırlama kısmına gmaili yazdım ama nedense epostamda istediğim hesap yok hesap ne yapabilirim
50 mesaj atman lazımarkadaşlar onaylı üye nasıl oluyoruz
malesef hesabın kullanıcı adından tut şifresine kadar değişmiş o yüzden desteğe yazamıyorum ya zatentüm bilgilerin mevcut ise şuanda yapacagın yegane şey desteğe yazmak hocam en sağlıklısı o