Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Script arkaplanda bir cok hesaplama yaptigi icin performans kaybi normaldir, sorunun bunun disinda direkt oyunla alakali da olabilir veya freesync, gsync gibi teknolojilerden dolayi olabilir. eger bu ayarlar aciksa kapat, onun disinda geri atma sikintisini ben de yasiyordum bir ara ve muhtemelen oyunla alakali.
sc yi kullandıgımdan beri arada benim de başıma gelen şeyler aynısı oyun donuyor veya anlık lag girip oyundan atıyor tekrar sc acmakla ugrasıyorum normaldir.
lag scden girmez, muhtemelen internetin kötüdür scyi açmak için tarayıcıyı açtıktan sonra arkada yt falan açıksa lag yapıyodur veyahut indirme falan vardır yaşadığınız her sorunu scye bağlamaya gerek yok
Packet loss'tan dolayı lag yeme olasılığın mevcut ayrıca oyun için ayarlarda hareket önögrme vs. falan mı açık lütfen bunlara dikkat et ondan sonra geri dönüş at
Script arkaplanda bir cok hesaplama yaptigi icin performans kaybi normaldir, sorunun bunun disinda direkt oyunla alakali da olabilir veya freesync, gsync gibi teknolojilerden dolayi olabilir. eger bu ayarlar aciksa kapat, onun disinda geri atma sikintisini ben de yasiyordum bir ara ve muhtemelen oyunla alakali.