Çözüldü LoL Hile Açınca Lag Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba lolde hile açınca lag giriyor oyun gecikiyor sonra beni tekrar eski konumuma atıyor fps 220 civarı alıyorum sorun nedir

Çözüm
Script arkaplanda bir cok hesaplama yaptigi icin performans kaybi normaldir, sorunun bunun disinda direkt oyunla alakali da olabilir veya freesync, gsync gibi teknolojilerden dolayi olabilir. eger bu ayarlar aciksa kapat, onun disinda geri atma sikintisini ben de yasiyordum bir ara ve muhtemelen oyunla alakali.
Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önceden beri varsa bi format iyi gider. Ben format attıktan sonra inter hızım dahi deli gibi arttı. Normalde almam gereken internet hızını aldım.

FOR THE HORDE
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sc yi kullandıgımdan beri arada benim de başıma gelen şeyler aynısı oyun donuyor veya anlık lag girip oyundan atıyor tekrar sc acmakla ugrasıyorum normaldir.

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
lag scden girmez, muhtemelen internetin kötüdür scyi açmak için tarayıcıyı açtıktan sonra arkada yt falan açıksa lag yapıyodur veyahut indirme falan vardır yaşadığınız her sorunu scye bağlamaya gerek yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Packet loss'tan dolayı lag yeme olasılığın mevcut ayrıca oyun için ayarlarda hareket önögrme vs. falan mı açık lütfen bunlara dikkat et ondan sonra geri dönüş at

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Script arkaplanda bir cok hesaplama yaptigi icin performans kaybi normaldir, sorunun bunun disinda direkt oyunla alakali da olabilir veya freesync, gsync gibi teknolojilerden dolayi olabilir. eger bu ayarlar aciksa kapat, onun disinda geri atma sikintisini ben de yasiyordum bir ara ve muhtemelen oyunla alakali.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...