Onaylı Üye
Arkadaşlar oyunlarımda sürekli scriptli arkadaşlar denk geliyor oyun bilgisi ve oyun okuması yeterli olmadığı için koridorda kaybediyorlar ya da oyunu kaybediyorlar başlıyorlar scriptsin ban yiyeceksin diye toxiclik yapmayın lütfen yapmayın ben kaç tane scriptli adam gördüm hemen hemen üç oyunumdan birinde script kullanan birilerine denk geliyorum bu platformun scripti ya da başka bir platformun fark etmez ama kimseye gidip sen scriptsin şöylesin ban yiyeceksin demiyorum bende bilirim bunu yapmayı bunu kullanıyoruz bari birbirimizi afişe edip ban yedirtmeye çalışmayalım hesaplarımız uzun ömürlü olsun az önce yaşadığım oyunda adam kabak gibi script benim de haliyle script olduğumu anladı ve scriptsin ban yiyeceksin diye başladı e kardeşim sende kullanıyorsun oyun zekan iyi değil ya da takımın kötü geliyor kaybediyorsun neden direkt script diyip toxiclik yapıyorsun bunu yapmayın arkadaşlar bırakın bir oyunda kaybedin ne olacak bende script kullanan bir oyuncuya karşı kaybediyorum ama gidip oyunda scriptsin diye bağırmıyorum uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız ne gidip scriptli görünce report edin ne de onu oyunda afişe edin diyeceklerim bu kadar adam bana onaylı üye misin lpreborn mu kullanıyorsun yoksa düz üye windmi kullanıyorsun yazıyor buradan biri kesinlikle bunu yapan.
Not: Yazdıklarım sadece scriptli oynayanlar için kullanmayan birisi report edebilir çünkü hilesiz oynuyor ve biz hileyle avantaj sağlıyoruz onun hakkı ama sc vs sc oyunlarında yapmayın bunu.
Not: Yazdıklarım sadece scriptli oynayanlar için kullanmayan birisi report edebilir çünkü hilesiz oynuyor ve biz hileyle avantaj sağlıyoruz onun hakkı ama sc vs sc oyunlarında yapmayın bunu.
Moderatörün son düzenlenenleri: