LoL hile kullananların toksiklik yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunlarımda sürekli scriptli arkadaşlar denk geliyor oyun bilgisi ve oyun okuması yeterli olmadığı için koridorda kaybediyorlar ya da oyunu kaybediyorlar başlıyorlar scriptsin ban yiyeceksin diye toxiclik yapmayın lütfen yapmayın ben kaç tane scriptli adam gördüm hemen hemen üç oyunumdan birinde script kullanan birilerine denk geliyorum bu platformun scripti ya da başka bir platformun fark etmez ama kimseye gidip sen scriptsin şöylesin ban yiyeceksin demiyorum bende bilirim bunu yapmayı bunu kullanıyoruz bari birbirimizi afişe edip ban yedirtmeye çalışmayalım hesaplarımız uzun ömürlü olsun az önce yaşadığım oyunda adam kabak gibi script benim de haliyle script olduğumu anladı ve scriptsin ban yiyeceksin diye başladı e kardeşim sende kullanıyorsun oyun zekan iyi değil ya da takımın kötü geliyor kaybediyorsun neden direkt script diyip toxiclik yapıyorsun bunu yapmayın arkadaşlar bırakın bir oyunda kaybedin ne olacak bende script kullanan bir oyuncuya karşı kaybediyorum ama gidip oyunda scriptsin diye bağırmıyorum uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız ne gidip scriptli görünce report edin ne de onu oyunda afişe edin diyeceklerim bu kadar adam bana onaylı üye misin lpreborn mu kullanıyorsun yoksa düz üye windmi kullanıyorsun yazıyor buradan biri kesinlikle bunu yapan.

Not: Yazdıklarım sadece scriptli oynayanlar için kullanmayan birisi report edebilir çünkü hilesiz oynuyor ve biz hileyle avantaj sağlıyoruz onun hakkı ama sc vs sc oyunlarında yapmayın bunu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Script kullananı neden report etmeyelim? :uwot:

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
script her daim ban yiyesin diye reporlar gıcık biridir o aldırma knkm öyle kişilere

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
cok kişi geldi foruma ondandir yakin fix yer

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu aralar youtube videoları vs. script çok popüler hale geldi, haliyle 2 dosya indiren script kullanıyor. Ban dalgası yakındır.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
toxiclik tr serverinin hastalığı bunu çözemessin

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Report'un hiçbir işe yaramadığını bilmiyorsunuz galiba oyunda hiçbir şekilde incelenip özel olarak banlanan oyuncu yoktur (Riot hesapları dışında) oyun her zaman otomatik olarak hile daha inject aşamasındayken yakalanır ve banlanır bir oyuncunun hile olup olmadığını özel inceleme ile anlayamazsınız belki oyuncu o gün gününde veya şanslı bir şey oldu skill doçladı bilemezsiniz hile detected ise dediğim gibi oyuna inject olurken banlanırsınız yani hile olarak replediğiniz kişileri boşa rapor ediyorsunuz onu söyleyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sc kullanan sonucuna katlanir arkadaslar bosuna tartismayalim bence

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
lolde chat kullanan birini bu kadar önemsemen normal bir şey değil. sen de ona absürt bir şekilde cevap ver ve eğlenmene bak. senin burda bu şekilde konu açman hiçbir şeyi değiştirmez insan yine işine geleni yapar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kendini geliştirmeyen insanların eline bi güç verirsen adam o kılıcı sallaya sallaya kendine bile saplarsa şaşırmam :D

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
aradığım konu ya gerçekten dikkat edimesi gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu forma takılıp da sc kullanlardan isyan etmek bilemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu forma takılıp da sc kullanlardan isyan etmek bilemedim.
Sc kullananlara isyan etmiyorum dostum sen tamamen yanlış anlamışsın sc vs sc oyunlarında ezilen tarafın sc diye yazması flamesi konu sende scriptsin bende neden yazıyorsun onun isyanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...