LoL hile kullananların toksiklik yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sc yapanların hepsi oyle knka yuzsuz gibi hile kullanıp bide laf atıolar

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kendilerinin kullandığı yetmiyor bir de karşısındakini afişe etmeye çalışan zavallılar başka bir şey değil kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam Tr de lol oynanmaz oynuyacaksansa 5 pre bir şekilde zevk için arkadaşlarınla oynuyacan karşıya sc mi geldi ff ver reple geç tabi o bile moral bozucu iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
valorantta da aynı toxic kitle mevcut kanka şaşmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunlarımda sürekli scriptli arkadaşlar denk geliyor oyun bilgisi ve oyun okuması yeterli olmadığı için koridorda kaybediyorlar ya da oyunu kaybediyorlar başlıyorlar scriptsin ban yiyeceksin diye toxiclik yapmayın lütfen yapmayın ben kaç tane scriptli adam gördüm hemen hemen üç oyunumdan birinde script kullanan birilerine denk geliyorum bu platformun scripti ya da başka bir platformun fark etmez ama kimseye gidip sen scriptsin şöylesin ban yiyeceksin demiyorum bende bilirim bunu yapmayı bunu kullanıyoruz bari birbirimizi afişe edip ban yedirtmeye çalışmayalım hesaplarımız uzun ömürlü olsun az önce yaşadığım oyunda adam kabak gibi script benim de haliyle script olduğumu anladı ve scriptsin ban yiyeceksin diye başladı e kardeşim sende kullanıyorsun oyun zekan iyi değil ya da takımın kötü geliyor kaybediyorsun neden direkt script diyip toxiclik yapıyorsun bunu yapmayın arkadaşlar bırakın bir oyunda kaybedin ne olacak bende script kullanan bir oyuncuya karşı kaybediyorum ama gidip oyunda scriptsin diye bağırmıyorum uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız ne gidip scriptli görünce report edin ne de onu oyunda afişe edin diyeceklerim bu kadar adam bana onaylı üye misin lpreborn mu kullanıyorsun yoksa düz üye windmi kullanıyorsun yazıyor buradan biri kesinlikle bunu yapan.

Not: Yazdıklarım sadece scriptli oynayanlar için kullanmayan birisi report edebilir çünkü hilesiz oynuyor ve biz hileyle avantaj sağlıyoruz onun hakkı ama sc vs sc oyunlarında yapmayın bunu.
o tarz adamları aldırma öyle kişiler çoğunlukla yaşı ufak oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
aynen öyle scriptsen sus hacı niye üzerine toxicliyorsun ki ben de bu olaya tilt oluyorm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Haklısın yani hile kullanıp yediremeyip karşındaki adamı hileden dolayı reportlamak saçma

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile kullanıp toksiklik yapan bi insanın kendisine saygısı yoktur zaten bu adamla muhattap bile olmak seviyemizi düşürür

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tr serverinde zaten herkes toxic sc olması bişey değiştirmezki

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece hile kullananlar değil herkes toxic yapcak bişi yok

mckenz1e
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
script kullanan ban ve flame yiyeceğini bilerek kullanması lazım zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
malesef tr serverinde genel olarak var zaten

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben all chet kapatıp oynuyorum peak lgiim master genelde smürfümde oynadığım için oynayışımı gören hile diyor veya smürfsün diyor küfür ediyor ben bayağı alıştım bu duruma o yüzden all çet kapatıp oynuyoırum tavsiye ederim kafanı yorma pek fazla

Üye
4 HİZMET YILI
kanka adam yeni hesap alıp devam edecek bundan dolayı umursamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...