LoL hile kullanılan hesap kesin olarak banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba herkese, oyun içerisinde LPReborn kullanımını bıraktıktan sonra ban wave geldiğinde script kullanımı bırakılan hesap ban yer mi? Log kayıtlarından geçmişte kullandı diye ban atılır mı? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba herkese, oyun içerisinde LP Reborn kullanımını bıraktıktan sonra ban wave geldiğinde sc kullanımı bırakılan hesap ban yer mi? Log kayıtlarından geçmişte kullandı diye ban atılır mı? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
bildiğim kadarıyla atılmıyor geçmiş hileler. Kullandığın yakalandığı anda ban yersin ban wave o anki kontrolleri sıklaştırıp kullandığı yakalananlara ban atar geçmişte kullananları kontrol etmez. herhalde?

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
kankam lol ban wave yok diyo biliyorum

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yemezsin. riotun her oyunu kayıt altına alacak hali yok. detected script kullanırsan yersin

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sonucta farkedilirsen yer (o hesapta hile atarak mac atmıssın) ve ek olarak flaglanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende şeyi merak ediyorum ban yemek için rapor yemek mi gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
3 sene önce boost yaptırmıştım bir kaç ay sonra ban yedi hesabım boostlarken 3.parti yazılım kullandığı için ban yemişim bunuda sonradan öğrendim yani yiyebilir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yok ben açmıstım bı hesapda girmedim ona ban yememıstı

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Garantisi yok, hileyi inject ettiğin an hesabının ban riski vardır her zaman.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bende şeyi merak ediyorum ban yemek için rapor yemek mi gerekiyor
yok aga sistem algılarsa yapıştırıyo banı rapor atarlarsa rapor atan kişinin credibilitysine göre o kişiyi daha yüksek öncellikli dikkat listesine alıyo sistemin yakala olasılığı artıyor ama trde credibilitysi yüksek oyuncu çok nadir herkes önüne geleni raporladığı için

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum ben 4 farklı hesapta başka bir sc kullanmıştım aralarında zaman farkı vardı hepsi bi anda ban yedi ban wave var detected script kullanırsa yersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ban yemezsin kanka lolde ban wave diye birşey yok riot herhangi birşey depolamıyor diye biliyorum banlanacaksan direkt banlanırısn zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hiçbir hile %100 güvenli değil fakat lolün banlama sistemi bozuk nasılmı bi hesapta full hileyle diamond oldum diğer hesapta sadece 4,5 kere açtım diamond olan ban yemedi diğer hesap ban yedi birazda şans işi aslında

Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba herkese, oyun içerisinde LP Reborn kullanımını bıraktıktan sonra ban wave geldiğinde sc kullanımı bırakılan hesap ban yer mi? Log kayıtlarından geçmişte kullandı diye ban atılır mı? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
LP Reborn kullanmadım ama sadece kendi düşüncemi söylüyorum yeme ihtimali olabilirim çünkü bi ara hesabımı boostlattım ve geri aldıktan 15 20 gün sonra banlandı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla tespit edilmezseniz cezalandırılmazsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer script dedected olmuş ise scripti tekrar kullandıktan sonra ban yersin. Bir daha kullanmaz isen ban yemezsin. Ban wave denilen olay şu bir süre dikkat ediyorlar hilecileri azaltmaya. Ardından bir süre gene umursamıyorlar bu iş böyle çalışıyor. Eğer dikkat edersen dedected olmayan bir hile ile oynarsan ban yemezsin 2019 dan beri devam sevgilerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...