LoL hile kullanılmasına rağmen banlanmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Haftanın birinci gününde 2 3 el sc açtım ve bayağı belli ettim ve 2 gün sonra tekrar açarak inanılmaz şekilde belli ederek oynadım 6 7 el ve şu anda 12 lvlim kog mawla Yuumi alıyoruz arkadaşımla ve ben inanılmaz belli ediyorum ama halen ban yemedim. Sizde de böyle mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
normalde direkt banlanman gerekiyor lolun hile koruması iyi diye biliyorum belki şansa gelmiştir daha report eden olmamıştır yada bakmamışlardır ?

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Çoğu kişi en fazla 3 el sonra yasak aldığını söylüyor. Kullandığın özel bir yöntem var mı ?

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bu hesapta banlandıktan sonra en fazla 2 hesaptan sonra sende bizim gibi olucaksın LOL Log tutuyor yani bu İP den Bu pc den Bu donanımdan şu kadar hesap ban yedi seni kırmızıya alıyor her an her şekilde hatanı bekliyor anladığını düşünüyorum

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu hesapta banlandıktan sonra en fazla 2 hesaptan sonra sende bizim gibi olucaksın LOL Log tutuyor yani bu İP den Bu pc den Bu donanımdan şu kadar hesap ban yedi seni kırmızıya alıyor her an her şekilde hatanı bekliyor anladığını düşünüyorum
öyle bir sistem mi varmış ilk defa duyuyorum ve baya mantıklı la

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
seninki kutu düşürme oyunlarından iphon 12 çıkarmak gibi bişey olmuş yani 40 milyonda 1

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
seninki kutu düşürme oyunlarından iphon 12 çıkarmak gibi bişey olmuş yani 40 milyonda 1
Daha önce arkadaş hile kullanmadıysa gayet normal bir olay. IP adresi kırmızı listede olmadığı için ban yemedi şimdiye kadar. Yakında ban yedikten sonra en fazla 3 el oynayabilir hile ile.

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
baya şanslısın :D darısı biizmde başımıza :D

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yaklaşık LazySharp zamanından beri sc kullanıyorum arkadaşlar. Yani 30 dan fazla hesap banlatmışımdır. Normalde evet sizin söylediğiniz gibi 3 maçta ban yerim fakat bugün söylediğim 12 lvl hesapta sc ile toplamda 9 maç attım ve halen ban yemedim. Kullandığım özel bir yöntem yok log cleaner falan kullanıyorum üstüne bildiğiniz gibi Karakter Yükleme Ekranının %0 ve %40'ı arasında anti cheat aktifleşiyor fakat ben ona rağmen yükleme ekranının ortasında mUI ile hilemi açıyorum resmen ritoya gel beni banla diye bağırıyorum. Sonrasında 2 maçta bana sc dediler ama halen bansızım.

Bende şöyle birşey var: Şu ana kadar bu hesap gibi bir hesap daha geldi. O hesapta 16 17 lvl falandı sc ile oynamıştım full ama ban yememiştim. Hesabı kaybetmemin sebebi hesabın kullanıcı adını unutmam. Ben bunlara altın hesap diyorum, altın hesaplarla ne kadar oynarsam oynayayım ban yemedim. Veya ban yiyeceğim fakat çok sonra, halen bansızım.

(Bu yorumda bu konuya yazan bütün arkadaşlara cevap verdim.)

Son düzenleme:
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ban yersen buraya yaz cidden ilginç bi bana denk gelmedi heralde böyle hesap

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu dediğin imkansız bir olay. Herhangi bir özel yöntem kullanıyor musun ?
Valla ne yalan söyleyeyim hiçte kullanmadım. Hatta özel yöntem dediğinin ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Sıralama şu:

Hileyi aç>maç ara>karakter seç>sc ile herşeyi dodgelayarak oyna.

Buyrun inanmayacaklar için kanıtlı ss:

Screenshot_2.png

Screenshot_5.png

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tuhaf kanks ban yemen lazım normalde ama bence 1 haftaya yersin ban

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bu konuyu görünce 2 ay sonra oynayasım geldi bir deneyelim bakalım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Baya Güzelmiş Nasıl Yaptın Peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...