öyle bir sistem mi varmış ilk defa duyuyorum ve baya mantıklı laBu hesapta banlandıktan sonra en fazla 2 hesaptan sonra sende bizim gibi olucaksın LOL Log tutuyor yani bu İP den Bu pc den Bu donanımdan şu kadar hesap ban yedi seni kırmızıya alıyor her an her şekilde hatanı bekliyor anladığını düşünüyorum
Daha önce arkadaş hile kullanmadıysa gayet normal bir olay. IP adresi kırmızı listede olmadığı için ban yemedi şimdiye kadar. Yakında ban yedikten sonra en fazla 3 el oynayabilir hile ile.seninki kutu düşürme oyunlarından iphon 12 çıkarmak gibi bişey olmuş yani 40 milyonda 1
Daha önce hile kullanmamış. Bu hesabı er geç ban yiyecektir. O zaman en fazla 3 oyun sonra yasaklanma alır.ban yersen buraya yaz cidden ilginç bi bana denk gelmedi heralde böyle hesap
Keşke yazdığım yoruma baksaydın. Lazysharp zamanından beri sc kullanıyorum.Daha önce hile kullanmamış. Bu hesabı er geç ban yiyecektir. O zaman en fazla 3 oyun sonra yasaklanma alır.
Bu dediğin imkansız bir olay. Ama belli başlı kurallar var. 2 gün beklemiş olman bu olayda bir etki olabilir. Emin değilim yinede.Keşke yazdığım yoruma baksaydın. Lazysharp zamanından beri sc kullanıyorum.
Valla ne yalan söyleyeyim hiçte kullanmadım. Hatta özel yöntem dediğinin ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Sıralama şu:Bu dediğin imkansız bir olay. Herhangi bir özel yöntem kullanıyor musun ?
kanka adam 30 tane hesap banlattım diyor okudun mu ?Daha önce hile kullanmamış. Bu hesabı er geç ban yiyecektir. O zaman en fazla 3 oyun sonra yasaklanma alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?