ya yükselse nolacak knk diyelimki yükseldi süper üye ve ya seçkin üye oldu bu sefer onaylı üyler oyunda sana denk gelince nolucak sanıyosun hemen hileyi fixletirler bunlar kafayı yedim ya yemin ederim.Aslında hilenin rankı yukselse daha iyi olur o zaman hiç site ismi soyleyemeycekler
bu sekilde olması bile bi tık sacma geldi bana sonucta insanlar 5 gunun sonunda ulasabiliyolar bu uygulamayaya yükselse nolacak knk diyelimki yükseldi süper üye ve ya seçkin üye oldu bu sefer onaylı üyler oyunda sana denk gelince nolucak sanıyosun hemen hileyi fixletirler bunlar kafayı yedim ya yemin ederim.
aynen öyle buna bi çözüm bulmaları gerekiyor abi başka türlü olmaz yabu sekilde olması bile bi tık sacma geldi bana sonucta insanlar 5 gunun sonunda ulasabiliyolar bu uygulamaya
sende haklısın kanka ne diyim ya anlamıyorum site ismi verince ne oluyorya yükselse nolacak knk diyelimki yükseldi süper üye ve ya seçkin üye oldu bu sefer onaylı üyler oyunda sana denk gelince nolucak sanıyosun hemen hileyi fixletirler bunlar kafayı yedim ya yemin ederim.
bu arada site ismi verilse ne farkeder , google lol hile yazması yeter bu siteye ulaşabilmesi içinsende haklısın kanka ne diyim ya anlamıyorum site ismi verince ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?