Onaylı Üye
evet yaw onun ıcın tasıman gereken carlar oynaman lazım onlarıda sevmıyosan zor ben o yuzden kasmıyorum eglecesıne gırıyorum kaybetsemde
bazı adamları hile ile bile taşıyamıyorsun. th ile adc kasıyorum üstte atrox 12-0 lane yi ezmiş tüm takımı teklediNormal hilesiz oynarken lanede 7-2 iken middeki Yasuo 0-18 falan oluyor. Hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim.
Yok ya banlamıyolar 1 aydırBan riski de cabası
katılıyorum fakat elonu yükseltirsen taşımana gerek kalmazNormal hilesiz oynarken lanede 7-2 iken middeki Yasuo 0-18 falan oluyor. Hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim.
Maalesef bu oyunculara karşı herhangi bir şey yapamıyoruz scsiz sarmıyorNormal hilesiz oynarken lanede 7-2 iken middeki Yasuo 0-18 falan oluyor. Hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim.
lol fps tarzı oyun değil tek başına taşımak cidden zor ne kadar hilede olsan o yüzden pre şart gibiNormal hilesiz oynarken lanede 7-2 iken middeki Yasuo 0-18 falan oluyor. Hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim.