LoL hilelere özel eşleştirme yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu bilinçli bir eşleştirme sistemi mi? Hesabın güven faktörü açısından hiçbir problemi yok normal oynanan yüksek seviyeli bol kostümlü ligi de düşük olan bir hesap fakat oyun bulma süresi 8-10 dk, istisnasız her oyun 3-5 tane böyle oyuncular geliyor adam açık açık oyunu bilmiyor sanki bot gibi yaptığı chat desen oynayışından beter ve her ne hikmetse karşı takım kusursuz... Plat / dia smurfler geliyor açık açık da söylüyorlar hatta kimisi smurf de değil direkt main hesaplarında oynuyorlar 2-3 lig üstteki adam karşıya geliyor bizdekilerin lig yerin dibinde ve oyuna dair hiçbir bilgileri yok. Scriptle bile oyun kazanamıyorum hangi lanei oynarsam oynayayım diğer 4 kişiden en az 2 tanesi berbat ötesi oynuyor e karşısı da azıcık akıllı olunca rahatlıkla kazanıyorlar.
Varsa kazanma taktikleriniz vs. paylaşırsanız sevinirim :D

lol.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ne yalan söyleyeyim ben de öyle hissediyorum 15-30 lvl arası oynanan maçların hepsi script zaten ve eşleştirme sistemi de bunu bilerek eşleştiriyor gibi. kendi içlerinde takılsınlar, nasılsa rp falan alıyorlar. ben her türlü kazanıyorum, normal oyunculara denk getirmediğim sürece sıkıntı yok diyor

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Aga bunun önünü 5 pre girerek çözebilirsin başka türlü hep kötü oynayanlar çıkacaktır sen güçlü herolar alıp iyi bi oyunla kazanmaya bakmalısın.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ne yalan söyleyeyim ben de öyle hissediyorum 15-30 lvl arası oynanan maçların hepsi script zaten ve eşleştirme sistemi de bunu bilerek eşleştiriyor gibi. kendi içlerinde takılsınlar, nasılsa rp falan alıyorlar. ben her türlü kazanıyorum, normal oyunculara denk getirmediğim sürece sıkıntı yok diyor
Hadi o levellerde neyse de ranked oynuyorum orada da aynı muameleyi yapıyorlar sanki oyun script olduğunu anladığın an seni bu malların bulunduğu havuza sallıyormuş gibi hissediyorum :D

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
sc siz oynasanda gene aynıları gelcek bu tr serverinde adet artık

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyunun leşi çıktı ondan böyle Allah kitap sövenler cirit atıyor bence çok fazla report yiyen hesaplar aynı maça atılıyor ne olduğu farketmeksizin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oyuna yeni başlayanlar ile eşleşiyortsun yada daha önce dereceli girmöemiş kişilerle

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Artık LoL'ün cidden cılkı çıktı. Allah'a kurana kitaba Atatürk'e sövenlere bile ban atılmıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendine scriptli duo bulmanı öneririm

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
sc siz oynasanda gene aynıları gelcek bu tr serverinde adet artık
Scriptsiz de oynuyorum main hesapta onda 20 maçta bir ancak sc denk geliyor ve genel olarak oyuncular kaliteli insanlar fakat scriptli girdiğim hesapta neredeyse 2-3 elde bir karşıya da bize de script geliyor ayrıca bir kaç tane de oyunu zerre kadar bilmeyen oyuncu oluyor.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Scriptsiz de oynuyorum main hesapta onda 20 maçta bir ancak sc denk geliyor ve genel olarak oyuncular kaliteli insanlar fakat scriptli girdiğim hesapta neredeyse 2-3 elde bir karşıya da bize de script geliyor ayrıca bir kaç tane de oyunu zerre kadar bilmeyen oyuncu oluyor.
bilmiyom knk bende sc siz main hesap giriyorum gene sc ler denk geliyom tabi sc li oynadığım hesaptaki kadar değil bot insanlar tabi olmazsa olmaz herzaman var

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Rankına göre script duo bul kanka bunun başka yolu yok maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ondan dolayı değil oyun da kda değerlerin gibi çoğu data toplanıp ona göre oyuncular veriliyor yani sen ne kadar iyi oynarsan yanına okadar kötü adam atıyor riotun saçma sapan olayı oyun dengeli olsun ayağına daha çok içine sıçıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
fresh kasıyosan smurf q ya düşmüşsündür bir tane 200 300 levellik stuck duo bul düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eğer böyle bir şey varsa oyun iyice cs e dönmüş demektir. yol yakınken euwa geçin ya da bırakın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka bayadır sc kullanıyorum amacım lig kasmak değil o yüzden takmıyorum pek bu tarz şeyleri. Ama eğer lig kasmak istiyosan yanına 1 sup pre bulup daha rahat taşıyabilirsin maçları lulu yuumi main vs
.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
öyle birşey olsa açıklarlardı bence ama gizlide olabilir mantıklı ama oyuncular öğrenirse çok tepki gelir diye söylememiş olabilirler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benim karşıma çoğu zaman böyleleri denk gelmiyor 1 2 maç arada sırada özel eşleştirme olabilir ama scriptle alakalı olcağını sanmıyorum

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet oyunlarda karşıma çok script geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...