LoL hilelere özel eşleştirme yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yok yapılmaz ama win rate yüksek olunca daha iyilerle karşılaşırsın iyi günler..

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
wr yüksekse karşıya smurfler ve wri yüksek olanları veriyor sana da taşıman gereken "kötü oyuncuları"

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu bilinçli bir eşleştirme sistemi mi? Hesabın güven faktörü açısından hiçbir problemi yok normal oynanan yüksek seviyeli bol kostümlü ligi de düşük olan bir hesap fakat oyun bulma süresi 8-10 dk, istisnasız her oyun 3-5 tane böyle oyuncular geliyor adam açık açık oyunu bilmiyor sanki bot gibi yaptığı chat desen oynayışından beter ve her ne hikmetse karşı takım kusursuz... Plat / dia smurfler geliyor açık açık da söylüyorlar hatta kimisi smurf de değil direkt main hesaplarında oynuyorlar 2-3 lig üstteki adam karşıya geliyor bizdekilerin lig yerin dibinde ve oyuna dair hiçbir bilgileri yok. Scriptle bile oyun kazanamıyorum hangi lanei oynarsam oynayayım diğer 4 kişiden en az 2 tanesi berbat ötesi oynuyor e karşısı da azıcık akıllı olunca rahatlıkla kazanıyorlar.
Varsa kazanma taktikleriniz vs. paylaşırsanız sevinirim :D

Ekli dosyayı görüntüle 76000
Şimdi adamların kötü oynama konusunda hesap levelin 100e felan gelene kadar zaten normal kötü oynamaları hesap levelin 100 bile olsa elo kasmadığın için sen ne kadar gelişsende sana gelicek adam demirde olcağı için kötü oynar yüksek elo olan adamın sana rakip gelme nedeni şu adamın arkadaşı yeni başlıyor veya arkadaşı yeni hesap açıyor o adamı yüksek eloya vermek yerine yüksek elodakini düşük eloya veriyor bu mantıksız bence yeni başlayanlar oyundan soğur 8-10 dakika arasına gelicek olursak eğer bu şu anda olan bir sorun ise zaten elo düşük olduğu için geç bulma sorunu bir tık var üstüne üstlük sen scriptle iyi oynadığın için sana uygun rakip arıyor karşına çok güçlü adamları verip senin takımına kötü adamları arıyor bu yüzden geç buluyor üstüne üstlük şu anda oyunda rurf var ve nerdeyse tüm oyuncular rurfta olduğu için benim dediğim kriterlere uygun adamları bulması ve seni o oyuna alması uzun sürüyordur.

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yüksek eloda sc li adamlara daha çok denk geliyom kardo sc kardeşlerim piyasanın içinden geçmişler saolsunlar.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
vallahi aynı sorunu bizde yaşıyoruz her oyun karşı takım 90 wr bizim takım 30 50 wr arası adamlar geliyor free lose alıyorum

Üye
4 HİZMET YILI
dün gece soloq için 10 dakika bekledim maçımda da 5 sc vardı knk cok sasırma

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
riot games artık lol’ü o kadar saldı ki dediklerinizde çok haklısınız. Artık neredeyse tüm yatırımı valorant’a yapıyorlar. Ne deseniz doğru, kümesini hak etmeyen bir sürü oyuncu var.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
başta sc yi kullanır maçları kazanırsınız wr mmr kda arttıkça bi tıkda leveliniz yükseldikçe smurf ler ve ya sizden daha çok oyun bilgisine sahip üst liglerdeki insanlarla karşılaşmaya başlarsınız bu sefer de kaybetmeye başlarsınız ondan sonrası elohell oyun bilginiz iyi seviyede yoksa sc ile çıkabileceğiniz en mükemmel üst düzey lig gold ondan sonrasıda gold elo 1000 mac stuck ve bırakılmış acc ler ::D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Buna uygun bir şey yapmış olabilirler fakat bu durumda hilelere otomatik ban atmaları kaçınılmaz olur. bence MMR çok yüksek olduğu için kötü oyuncular geliyor.

mckenz1e
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
sc veya scsiz farketmez oyun kitlesi cok berbat dostum eşleştirme berbat 14 w 1 l var takımıma 50 mac 20 wr adam atıyor nasıl smurf q bu ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
böyle bişey olduğunu sanmıyorum tr fresh q ve 1-30 seviye arası çok fazla script var zaten ister kullan ister kullanma her türlü denk geliyor ve loserq mantığı vardı sanırım emin değilim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende sc ile sc eşleştirdiğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yapılmaz bence sc siz sc li yani o rastgale atar bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu bilinçli bir eşleştirme sistemi mi? Hesabın güven faktörü açısından hiçbir problemi yok normal oynanan yüksek seviyeli bol kostümlü ligi de düşük olan bir hesap fakat oyun bulma süresi 8-10 dk, istisnasız her oyun 3-5 tane böyle oyuncular geliyor adam açık açık oyunu bilmiyor sanki bot gibi yaptığı chat desen oynayışından beter ve her ne hikmetse karşı takım kusursuz... Plat / dia smurfler geliyor açık açık da söylüyorlar hatta kimisi smurf de değil direkt main hesaplarında oynuyorlar 2-3 lig üstteki adam karşıya geliyor bizdekilerin lig yerin dibinde ve oyuna dair hiçbir bilgileri yok. Scriptle bile oyun kazanamıyorum hangi lanei oynarsam oynayayım diğer 4 kişiden en az 2 tanesi berbat ötesi oynuyor e karşısı da azıcık akıllı olunca rahatlıkla kazanıyorlar.
Varsa kazanma taktikleriniz vs. paylaşırsanız sevinirim :D

Ekli dosyayı görüntüle 76000
eski bir cashflow satıcısı olarak söylemeliyim ki smurf yani freshQue berbat bir yerdir feederlar ve scriptlerle doludur özel bir şey yok yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...