☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Hadi o levellerde neyse de ranked oynuyorum orada da aynı muameleyi yapıyorlar sanki oyun script olduğunu anladığın an seni bu malların bulunduğu havuza sallıyormuş gibi hissediyorumne yalan söyleyeyim ben de öyle hissediyorum 15-30 lvl arası oynanan maçların hepsi script zaten ve eşleştirme sistemi de bunu bilerek eşleştiriyor gibi. kendi içlerinde takılsınlar, nasılsa rp falan alıyorlar. ben her türlü kazanıyorum, normal oyunculara denk getirmediğim sürece sıkıntı yok diyor
Scriptsiz de oynuyorum main hesapta onda 20 maçta bir ancak sc denk geliyor ve genel olarak oyuncular kaliteli insanlar fakat scriptli girdiğim hesapta neredeyse 2-3 elde bir karşıya da bize de script geliyor ayrıca bir kaç tane de oyunu zerre kadar bilmeyen oyuncu oluyor.sc siz oynasanda gene aynıları gelcek bu tr serverinde adet artık
bilmiyom knk bende sc siz main hesap giriyorum gene sc ler denk geliyom tabi sc li oynadığım hesaptaki kadar değil bot insanlar tabi olmazsa olmaz herzaman varScriptsiz de oynuyorum main hesapta onda 20 maçta bir ancak sc denk geliyor ve genel olarak oyuncular kaliteli insanlar fakat scriptli girdiğim hesapta neredeyse 2-3 elde bir karşıya da bize de script geliyor ayrıca bir kaç tane de oyunu zerre kadar bilmeyen oyuncu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?