aram oynayarak hızlı bitirirsen cok daha hızlı görev bitirip 30 olursunBeyler bu GameSatış ve İtemSatış tarzı sitelerdeki satıcılar seri seri LoL hesaplarını nasıl kasıyor? Adamda 500 tane EUW, TR karışık stok var, araştırmış bilen birisi çıkar umarım. Hangi yazılımı kullanıyorlar?
Oyunlarda Hiç Bot Denk Geldimi ? Farm Yapıyor S
Dereceli oyunda bile denk geldi kanka .dOyunlarda Hiç Bot Denk Geldimi ? Farm Yapıyor Sadece![]()
O kadar stock biriktirdiklerini düşünmüyorum aktif çalışanlar var halaSanal sunucu ve bot olduğunu bende biliyorum asıl nokta piyasada olmayan o bot.
dostum svb dedigim yazılım hesap denemeleri yapar ve hesap checkler yanlız bu işlerde sağlam bir proxy sağlam bir combo sağlam bir configin olması lazım. Yazılım bilgin yoksa fazla bulaşma dostum.biraz daha acabilirmisni konuyu
bot kullanıyolar sadece farm kesiyoBeyler bu GameSatış ve İtemSatış tarzı sitelerdeki satıcılar seri seri LoL hesaplarını nasıl kasıyor? Adamda 500 tane EUW, TR karışık stok var, araştırmış bilen birisi çıkar umarım. Hangi yazılımı kullanıyorlar?
naısıl yaniLevel botları var kiraları ucuz değil diye biliyorum
Normal oyuna sokamazlar,botlarla kasıyorlar yapay zeka ileOyunlarda Hiç Bot Denk Geldimi ? Farm Yapıyor Sadece![]()
dostum prime gaming kapsülünden 30 günlük exp takviyesi çıkıyor ben 5 6 günde kasıyordum 30 a hesaplarıBeyler bu GameSatış ve İtemSatış tarzı sitelerdeki satıcılar seri seri LoL hesaplarını nasıl kasıyor? Adamda 500 tane EUW, TR karışık stok var, araştırmış bilen birisi çıkar umarım. Hangi yazılımı kullanıyorlar?