LoL hızlı bir şekilde 30 level hesap nasıl kasılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
botlu oyunda ziggs oynayıp kuleleri hızlı hızlı alıp 15 dakikada bi oyun bitirebilirsin

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler bu GameSatış ve İtemSatış tarzı sitelerdeki satıcılar seri seri LoL hesaplarını nasıl kasıyor? Adamda 500 tane EUW, TR karışık stok var, araştırmış bilen birisi çıkar umarım. Hangi yazılımı kullanıyorlar?
aram oynayarak hızlı bitirirsen cok daha hızlı görev bitirip 30 olursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam hazır level botları var zaten bunlar için uzun süredir ücretli ücretsiz bulursun ama biraz yazılımdan veya sunuculardan anlaman gerekiyor kendi bilgisayarından yapmaya çalışırsan şu anki ekonomiyle sanırsam seni kâra geçirmez eskiden kendimde yapıyordum kendi pcmden farklı sunucular oluşturup onlara lol yükleyip çalıştırıyordum hem kendi pcmi kullanıyordum hemde arkada 3e yakın kasıyordum gene kendi pcmin performasından veriyordum fakat iyiydi toplu getiriyordu elime. Tavsiyem biraz eski videolara bakman olacak uzak pclere nasıl kurulur falan.
Post automatically merged:

Sanal sunucu ve bot olduğunu bende biliyorum asıl nokta piyasada olmayan o bot.
O kadar stock biriktirdiklerini düşünmüyorum aktif çalışanlar var hala

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka Level Bot Hilesi İle Kolayca Yaparsın

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
biraz daha acabilirmisni konuyu
dostum svb dedigim yazılım hesap denemeleri yapar ve hesap checkler yanlız bu işlerde sağlam bir proxy sağlam bir combo sağlam bir configin olması lazım. Yazılım bilgin yoksa fazla bulaşma dostum.

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Beyler bu GameSatış ve İtemSatış tarzı sitelerdeki satıcılar seri seri LoL hesaplarını nasıl kasıyor? Adamda 500 tane EUW, TR karışık stok var, araştırmış bilen birisi çıkar umarım. Hangi yazılımı kullanıyorlar?
bot kullanıyolar sadece farm kesiyo

Üye
3 HİZMET YILI
bedavaya var diye biliyorum level botları görmüştüm sanki youtubeda

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aram ve xp boost gayet iyi oluyor. Dene derim. Bot yoksa tabii.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
theres public bots on github.com that boost accounts to level 30
for free

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yazılımı vs. bilmem fakat aram felanj oynarsan eğer rahatlıkla atlarsın mi maç genellikle 20 dk fln sürüyor çok uzamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
XP Booster kullanabilirsin legal en hızlı yol bu. XP booster a da para vermek istemiyorsan amazon prime gaming ile veriliyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bende bir ara merak salmıştım PC programı kur sonrasında full botlarla oynatınca hızlıca level alıyor. Bazen aram maçımız da bile botlar geliyordu reportlayınca ban yiyolardı onlara dikkat etmek gerekiyor bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
botlara karşı girip paso kazanırsan hızlı lvl atlıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostum prime gaming kapsülünden 30 günlük exp takviyesi çıkıyor ben 5 6 günde kasıyordum 30 a hesapları

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
1 Adet Normal xp takviyesi bide galibiyet başı xp takviyesi var onlardan alarak 1 günde 30 level olabilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben tüm yöntemleri test ettim arkadaşımla birlikte. en iyi yöntem kolay botlara karşı maç girip, tahrip ve saldırı hızı eşyaları almak. Tristana , jax ikilisi oyunu tam 4.55 dakikada bitiriyor. Sürekli aynı modu açıp 5 dakikada maç kazanıp bol xp alabilirsin. İstersen bunu birlikte yapabiliriz.
Oyun nickim : aklı selim insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...