LoL hızlı bir şekilde turuncu öz nasıl kasılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rüya Ejderi Yasuo ve Harekat Komandosu Lucian var, 9 tane kutum var ama bir tane bile anahtar yok :D Maçlarda hep S alıyorum. Kutu veriyor, anahtar vermiyor. Turuncu öz nasıl hızlı bir şekilde kasabilirim?
knk pren varsa onla gir ve maç sonu ondan sana iyi lider veya gg atmasını iste

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sandık açarak veya level kasarak hızlıca kasabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel oynayıp kda kas nexusa vururken honor iste ve seviye atlamaya çalış.Kasalardan gelenleride dönüştürebilirsin her el farklı hero oyna kasa aldığın herolardan oynama kasa almadığın herolarla oyna kasa al kasadan çıkanları dönüştür

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok maç atıp çok seviye atlamaya başla turuncu öz de mavi öz gibi gelicektir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Amazon prime ganimeti alıyorum her ay hem 350 rp hem turuncu öze dönüştürebileceğin malzemeler veriyor papara ile aylık 7-8 lira falan uygun baya.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sandık açarsın gelen kostümleri dönüştürürsün bu knk

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aram oynayıp bol bol s almaan lazım başaka türlü zor başka yolu varsade bilmiyorum

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyun sonu honor iste

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hızlı kasmak gibi bir yol yok, şampiyonlardan kutu kazanacaksın, takdir sayesinde anahtar kazanacaksın, onları açıp kostümleri veya totemleri dönüştüreceksin, Prime Gaming kapsüllerini bekleyip bu sürece katkıda bulunabilirsin ya da direkt olarak RP çekip deli gibi kutu da açabilirsin

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
alternatif olarak amazon prime gaming ile aylık kasabilirsin

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
League of Legends'da turuncu öz hızlı bir şekilde kazanmak için yapabileceğiniz yollardan biri, yinelenen şampiyon veya kostüm parçalarını açmaktır. Ayrıca görevleri tamamlayarak, hesabınızı seviyelendirerek veya özel etkinliklere katılarak da turuncu öz kazanabilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk hızlı kasma die bişi yok şampiyonlardan kutu kazanacaksın, takdir sayesinde anahtar kazanacaksın, onları açıp kostümleri veya totemleri dönüştüreceksin, Prime Gaming kapsüllerini bekleyip bu sürece katkıda bulunabilirsin ya da direkt olarak RP çekip deli gibi kutu da açabilirsin ben prime kapsülde hem kendisi turuncu öz veriyo hemde totem falan veriyo onlarıda dönüştürüyom gayet iyi veriyo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3 istemediğin kostumu birleştirip gelen kalıcıyı öze dönüştürürsen iyi bir miktar gelir

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
etkinliklerden anahtar alabilirisn ordan kasa acarak kostumleri donusturerek turuncu oz kasabilirisn

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
iyi oynayıp s almadığın şampiyonlarla s alıp onların sandıklarını aç

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
anahtar en çok takdirle geliyor.... benim bir hesabımda 150'nin üzerinde anahtar var ama kutu yok... anladığım kadarı ile ne kadar S+ alsan da bir yerden sonra farklı herolardan S+ almanı istiyor sistem kutu vermek için... oyunlarda iyi davranış gösterirsen, seni oyunlarında bol takdir ederlerse o zaman bol bol anahtar alıyorsun.... bunun için de küfür etmemen, insanlara hoş görülü olman lazım... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...