amazon prime dostum en uygunu bu hem ucuz hem verdiği şeyler çok güzel. 8 liraya 350 rp bir 1350 rp lik kostüm bi kaç tane şampiyon 30 günlük xp takviyesi gayet güzel bence hiç sıkıntı yaşamadan xp de kasarsın mavi öz de
Aramboost hilesi yok ki kapanalı aylar oluyoraram boost hilesi, twitch prime veya xp takviyesiyle kolaylıkla level kasabilirsin bunu yaparken aram oynamanı öneririm.
kesinlikle bu arkadşın dedğine katılıyorumilk öncelikle aram oynamanı tercih ederim ve xp takviyeleri alırsan daha hızlı lvl atlarsın,
bazı maçlarda feedlemen gayet normal faker ın bile kötü oynadığı maçlar olabiliyor bu gayet doğal birşey,önemli olan senin tilt olmayıp elinden geleni yapman.
kadar oynamaya çalışLeague of Legends oyununda hızlı xp yada mavi öz nasıl kasılır?
bilgisi olan varsa bu konu hakkında yazabilir mi karakter açmak istiyorum ama mavi öz yok vs vs
ve bazı maçlarda feedliyorum nedenleri ne olabilir ?
kardeşim xp takviyesi için galibiyet ve günlük takviye alırsan 2 günde 0 dan 30 level olabiliyorsun meselaLeague of Legends oyununda hızlı xp yada mavi öz nasıl kasılır?
bilgisi olan varsa bu konu hakkında yazabilir mi karakter açmak istiyorum ama mavi öz yok vs vs
hesap kasma botu var onu kullanabilirsinLeague of Legends oyununda hızlı xp yada mavi öz nasıl kasılır?