Onaylı Üye
ban riski var mı ?Sitedeki Aram Boost hilesi ile rahatlıkla Aramda mavi öz kasabilirsiniz.
Selamlar,ban riski var mı ?
Aram boost kalkalı neredeyse 20 yama olacak.Sitedeki Aram Boost hilesi ile rahatlıkla Aramda mavi öz kasabilirsiniz.
yani öyleysine konuya girmiştim ama bu denli detaylı bir cevap için cidden teşekkürler aşşırı yararlı olduÖncelikle XP Takviyesi biriken bir boost , Hem Günlük , haftalık , aylık hem de Galibiyetlik alırsan X2 X2 bonus alırsın 20 XP kasacaksan 60 Kasarsın
Gelelim XP kasmaya
Eeğer XP takviyesi varsa 2 gün içinde taş çatlasın 3 gün içinde 30 olursun methodu anlatıyorum
2-3 pre bul ve GİRİŞ SEVİYE BOT girin.
Oyunda'ki kulelerden BOTLANE yani aşağı koridor kulesi 5 itemle başlıyor diğer 2 yani mid ve toplane kulesinde +1 savunma zırh ve hasar indirgeme eşyası var yani 6 İtem zaten üstüne tıklayıp görebilirsin giriş seviye bot diyorum çünkü 3'e kadar rakip botlar gelmiyor eğer Tahrip Rünüyle girip de
" Ziggs , Tristana , Xayah , Ashe , Master yi " isimleri özellikle boyadım , bu charlar ve tahrip ile girdiğinz taktirde Yaklaşık 4-6 dakika arasında maç biter
2 Pre 8-11 dakika
3 Pre 5-8 dakika
5 Pre 4-6 dakika
Hesabı 5 pre üzerinden yaparsak
Disiplinli , hatta disiplinli olmasa bile bitirmeye oynayan ve bu charları kulelere karşı nasıl kullanacağını bilen 5 kişilik bir ekip ile en kötü 6 dakika sürse
1 Saat içerisinde 10 oyun atmış olursunuz bunların zaten tanesinden zaten 100 XP kazanacaksanız üstüne XP takviyesini aldığınız için 200 üstüne galibiyet takviyesi aldığınız için 300 XP kasarsınız 3 Katı bir kasma hızına sahip olacaksınız ve 1 saat içerisinde tam 10 oyun atmış olacaksınız eğer işinizi disiplinli yaparsanız 4 dakikada bitebilir 3'de inhi açarsınz bir Base TP geri bitirmeye oynarsınız hemen. 4 dakikadan hesaba vurursak tamı tamına 15 oyun bu da
1 saatte 4500XP eder kabaca yani 0'dan 10-15 arası kasmanız 1 saatinizi alır sonrasnıda gelen XP oyundaki aktif katılımınıza göre değişir bu arada 29 seviye bile olsanız 30 olana kadar Yapay Zekalı Botlar'a karşı oynarken XP almaya devam edersiniz neyse umarım faydalı olmuştur bu yorum yeterince açıklayıcıdır diye düşünüyorum
Aram boost kalkalı neredeyse 20 yama olacak.
hazır takviye varken hemen deneyeceğim hocam çok yararlı oldu sağolunÖncelikle XP Takviyesi biriken bir boost , Hem Günlük , haftalık , aylık hem de Galibiyetlik alırsan X2 X2 bonus alırsın 20 XP kasacaksan 60 Kasarsın
Gelelim XP kasmaya
Eeğer XP takviyesi varsa 2 gün içinde taş çatlasın 3 gün içinde 30 olursun methodu anlatıyorum
2-3 pre bul ve GİRİŞ SEVİYE BOT girin.
Oyunda'ki kulelerden BOTLANE yani aşağı koridor kulesi 5 itemle başlıyor diğer 2 yani mid ve toplane kulesinde +1 savunma zırh ve hasar indirgeme eşyası var yani 6 İtem zaten üstüne tıklayıp görebilirsin giriş seviye bot diyorum çünkü 3'e kadar rakip botlar gelmiyor eğer Tahrip Rünüyle girip de
" Ziggs , Tristana , Xayah , Ashe , Master yi " isimleri özellikle boyadım , bu charlar ve tahrip ile girdiğinz taktirde Yaklaşık 4-6 dakika arasında maç biter
2 Pre 8-11 dakika
3 Pre 5-8 dakika
5 Pre 4-6 dakika
Hesabı 5 pre üzerinden yaparsak
Disiplinli , hatta disiplinli olmasa bile bitirmeye oynayan ve bu charları kulelere karşı nasıl kullanacağını bilen 5 kişilik bir ekip ile en kötü 6 dakika sürse
1 Saat içerisinde 10 oyun atmış olursunuz bunların zaten tanesinden zaten 100 XP kazanacaksanız üstüne XP takviyesini aldığınız için 200 üstüne galibiyet takviyesi aldığınız için 300 XP kasarsınız 3 Katı bir kasma hızına sahip olacaksınız ve 1 saat içerisinde tam 10 oyun atmış olacaksınız eğer işinizi disiplinli yaparsanız 4 dakikada bitebilir 3'de inhi açarsınz bir Base TP geri bitirmeye oynarsınız hemen. 4 dakikadan hesaba vurursak tamı tamına 15 oyun bu da
1 saatte 4500XP eder kabaca yani 0'dan 10-15 arası kasmanız 1 saatinizi alır sonrasnıda gelen XP oyundaki aktif katılımınıza göre değişir bu arada 29 seviye bile olsanız 30 olana kadar Yapay Zekalı Botlar'a karşı oynarken XP almaya devam edersiniz neyse umarım faydalı olmuştur bu yorum yeterince açıklayıcıdır diye düşünüyorum
Aram boost kalkalı neredeyse 20 yama olacak.
Tek diyebilcegim sey xp takviseyi yapıp oynaman olacaktırLeague of Legends oyununda hızlı xp yada mavi öz nasıl kasılır?
bilgisi olan varsa bu konu hakkında yazabilir mi karakter açmak istiyorum ama mavi öz yok vs vs
ve bazı maçlarda feedliyorum nedenleri ne olabilir ?
durmadan maç atLeague of Legends oyununda hızlı xp yada mavi öz nasıl kasılır?
bilgisi olan varsa bu konu hakkında yazabilir mi karakter açmak istiyorum ama mavi öz yok vs vs
ve bazı maçlarda feedliyorum nedenleri ne olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?