LoL HWID ban ne kadar sürüyor?

Üye
1 HİZMET YILI
Bu konularda pek bir bilgim yok diye yazıyorum. Forumda bayağı gezdim ama soruma cevap bulamadım. 30 level unraked hesap satın aldım, program ile boostlanmış galiba. Oyuna girdiğimde ekrana cihazınız kısıtlanmıştır uyarısı çıktı. Hesap ve PC ban yedi. Sonra kendi main hesabıma giriş yaptığımda sadece PC banı gözüküyordu, dakikalar sonra main hesabım da ban yedi. Üstüne yeni hesap açtım, deneyeyim dedim. O da hemen perma ban yedi. Script bile açmadım. Bilgisayarı yeni almama rağmen PC banı yemem bana koydu. Bu süreli bir durum mu yoksa kalıcı mı? Bunun bir çözümü var mı? Yardım eder misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hwid banı 4 ay sürüyor. Bir hesabınızda ban yiyerek diğerlerine girdiğinizde hepsini banlatmış oldunuz. Bu konuda yapılcak bi şey yok bütün hesaplarınız ban yedi. 4 ay bekleyin yeni hesap açın ticket açıp sorabilirsiniz ne zaman banın kalkacağına dair.

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Evet, League of Legends'ta donanım banı genellikle kalıcıdır. Bu tür bir yasağın kaldırılması zor olabilir ve oyuncunun oyunu oynamasını engelleyebilir. Oyunun kurallarına ve hizmet koşullarına uymak önemlidir.

Üye
1 HİZMET YILI
4 ay sonra yeni bir hesaptan girebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Cihaz banı 4 aydır,4 ay geçtikten sonra ancak format atıp tekrar rahat bir şekilde giriş yapabilirsiniz eğer beklemek istemiyorsaniz ortalamanin altında bir fiyatla banınızı açabilirim satış konum